Zjednodušený proces vyplácení provizí v našem systému

Přinášíme zjednodušený a automatičtější systém vyplácení provizí. Připravili jsme pro vás možnost nahrát faktury přímo do našeho systému!

Adam
26.06.2017
blog picture

Jdeme si vlastní cestou, chceme všem vycházet vstříc a řešit si věci po svém. Právě takové úpravy mechanismu, jako je tato, by byly při užívání jiných platforem poměrně složité a měli bychom svázané ruce. Práce v systému na vyplácení provizí je nyní opět o něco snazší.

Jak sami jistě víte, doteď bylo nutné posílat faktury na náš email. Tento způsob byl poměrně zdlouhavý a v dnešní době nepatřil mezi nejmodernější. Rozhodli jsme se tedy pro změnu, a proto jsme v našem systému, v záložce “Výplaty“, připravili pro vás možnost nahrát fakturu přímo. Vždy po dvacátém dni v měsíci zde naleznete instrukce, na jakou částku máte fakturu vystavit a jak ji do systému nahrát. Faktura se nikde nemůže zatoulat a vy obratem dostanete potvrzení o přijetí. Celý proces fakturace je odteď jednodušší a rychlejší.

Je to nezbytný krok k tomu, abychom v budoucnu mohli provize vyplácet zcela automatizovaně, k čemuž bychom se jinak nemohli rozumně dostat. Pokud máte nějaké otázky, určitě nás neváhejte kontaktovat!

Adam Hájek
Affiliate manager

Další články

blog picture
03.07.2024 Rubrika
Automatizované schvalování provizí pro Shoptet Premium
Velkou novinkou tohoto roku je možnost automatizace schvalování provizí. Jak z toho mohou profitovat inzerenti i partneři?
blog picture
27.06.2024 Rubrika
Přehled vzdělávacích článků za červen 2024
Tipy na zajímavé zdroje informací za měsíc červen
blog picture
04.06.2024 Rubrika
Jak se daří nám a Partnerům – aneb pár čísel za květen
Přehled dat za květen 2024. Zajímá vás jaká je nejvyšší provize, affiliate programy s největším růstem nebo kolik si vydělali nejlepší partneři?

Chcete něco podobného?

Zaregistrujte se.