Půjčky a refinancování od Zonky

Představujeme novou affiliate kampaň: půjčky a refinancování od Zonky

Michal Majgot
23.11.2018
blog picture
Affiliate kampaň Zonky

Další novou kampaní, kterou jsme v síti spustili, je Zonky. Unikátní česká peer-to-peer (P2P) platforma, která spojuje žadatele o půjčku se soukromými investory.

Nabízíme velmi vysokou provizi 3.300 Kč za uskutečněnou půjčku.

Víme, že affiliate trh je v oboru půjček teď složitější. Pro ty, kteří se však dokázali přizpůsobit, máme skutečně efektivní možnosti.

K propagaci můžete totiž využít náš HTML formulář. Nastylujte si ho dle libosti na míru vašemu webu a získejte také výhodu vlastní děkovací stránky. Díky vlastním měřícím kódům bude možné efektivně řídit reklamní kampaně.

Vlastní formuláře u Zonky doposud trh nenabízel. Jestli tedy máte tématickou podstránku na finančním webu, tohle je pro vás zajímavá příležitost. V případě, že budete mít s nastylováním problém, ozvěte se nám. Připravíme vám formulář na míru.

V kampani je dále několik podstránek, které můžete propagovat a sada bannerů směřující buď na podstránku o nejlevnější online půjčce, nebo na podstránku o refinancování.

Před Vánocemi si bohužel řada lidí bere půjčky na špatné účely. Proto doporučujeme v rámci propagace apelovat na finanční gramotnost a propagovat především refinancování, nebo nahrazení stávající drahé půjčky levnou od Zonky. V tomto ohledu je Zonky velmi užitečná služba.

Pokud na vašem webu při propagaci Zonky půjčky uvádíte i údaj o nákladech úvěru (např. úrokovou sazbu), pak je nutné dle zákona o spotřebitelském úvěru uvést i reprezentativní příklad. Připravili jsme ho za vás. Najdete ho v administraci u kampaně v materiálech.

Podrobnosti najdete v detailu kampaně a přímo v administraci eHUB.

Michal Majgot
Affiliate manager

Další články

blog picture
03.04.2024 Rubrika
Affiliate není jen o e-commerce! Jaké další segmenty skvěle fungují?
Rozhodli jsme se vám přiblížit téma, které bychom mohli stručně nazvat jako „affil mimo ecommerce“. O co jde, jací partneři toto propagují a kdy dává smysl affil využít? Přečtěte si v našem článku.
blog picture
02.04.2024 Rubrika
Reálná zkušenost CSS partnera v affiliate síti
Po úvodním teoretickém článku k CSS jsme ve spolupráci s Kristýnou Gröbnerovou ze Srovname.cz připravili case study zaměřenou na CSS v affiliate z pohledu partnera. Jak hodnotí spolupráci a jaké byly výsledky? Přečtěte si.
blog picture
02.04.2024 Rubrika
Jak se daří nám a Partnerům – aneb pár čísel za březen
Přehled dat za březen 2024. Zajímá vás jaká je nejvyšší provize, affiliate programy s největším růstem nebo kolik si vydělali nejlepší partneři?

Chcete něco podobného?

Zaregistrujte se.