VašeVýživné.cz: bezplatná právní a psychologická pomoc při vymáhání alimentů

Dnes jsme spustili kampaň, na kterou jsme obzvlášť pyšní. Projekt VašeVýživné.cz pomáhá rodičům samoživitelům získat alimenty, které potřebují pro své děti.

Michal Majgot
26.02.2019
blog picture
Vaše Výživné affiliate kampaň

Dnes jsme spustili kampaň, na kterou jsme obzvlášť pyšní. Projekt VašeVýživné.cz pomáhá rodičům samoživitelům získat alimenty, které potřebují pro své děti. Za služby advokáta, popřípadě exekutora navíc rodič-samoživitel nic neplatí, a to ani v případě neúspěšného vymáhání.

VašeVýživné.cz provozuje nezisková organizace Asociace neúplných rodin, z.s. za podpory Evropského sociálního fondu a Ministerstva práce a sociálních věcí ČR.

Kromě samotného pomáhání se organizátoři snaží šířit osvětu o výživném pořádáním konferencí, zábavně-edukativních akcí pro děti, budují komunitu samoživitelů a předávají nasbírané zkušenosti úřadům, dalším neziskovým organizacím a Policii ČR.

Proč propagovat VašeVýživné.cz?

Kromě propagace zajímavého projektu s ušlechtilým motivem jsou zde také další praktické výhody. Těmi jsou vysoká provize 240 Kč bez DPH za lead a fakt, že vyplnění formuláře a celá služba jsou pro zákazníky zdarma.

Trh také není zrovna malý. Statisticky přes 115 tisíc lidí dluží na výživném. Reálně jde ale o mnohem víc. Často se totiž tyto případy nikam nehlásí. Zejména netradiční situace, kdy žena dluží muži na výživném, nebývají nahlášeny.

Vaše Výživné affiliate kampaň

Parametry kampaně

Nabízíme provizi 240 Kč bez DPH za každý reálný lead. To znamená, že inzerent si vyhrazuje právo zamítnou provizi za lead v případě, kdy obsahuje nesprávné kontaktní údaje nebo kdy kontaktovaný uživatel vůbec nejeví zájem o nabízený produkt. Není to časté, ale stává se to. Mohou to být třeba nějaké nabídky ke spolupráci nebo žádosti o zaměstnání.

K dispozici jsou velmi kvalitní bannery a textový odkaz. Doba platnosti cookies je 30 dní. V této kampani je omezeno využití placených kampaní ve vyhledávačích a sociálních sítích. S články a recenzemi není problém. U jiných forem nám pro jistotu napište, jak chcete propagovat a probereme to.

Podrobnosti najdete v detailu kampaně a přímo v administraci eHUB.

Michal Majgot
Affiliate manager

Další články

blog picture
03.04.2024 Rubrika
Affiliate není jen o e-commerce! Jaké další segmenty skvěle fungují?
Rozhodli jsme se vám přiblížit téma, které bychom mohli stručně nazvat jako „affil mimo ecommerce“. O co jde, jací partneři toto propagují a kdy dává smysl affil využít? Přečtěte si v našem článku.
blog picture
02.04.2024 Rubrika
Reálná zkušenost CSS partnera v affiliate síti
Po úvodním teoretickém článku k CSS jsme ve spolupráci s Kristýnou Gröbnerovou ze Srovname.cz připravili case study zaměřenou na CSS v affiliate z pohledu partnera. Jak hodnotí spolupráci a jaké byly výsledky? Přečtěte si.
blog picture
02.04.2024 Rubrika
Jak se daří nám a Partnerům – aneb pár čísel za březen
Přehled dat za březen 2024. Zajímá vás jaká je nejvyšší provize, affiliate programy s největším růstem nebo kolik si vydělali nejlepší partneři?

Chcete něco podobného?

Zaregistrujte se.