Soutěž s Trenýrkárna.cz

Vrhněte se s námi v září do soutěže s Trenýrkárna.cz o dva poukazy v hodnotě 1 000 Kč! Pro nejlepšího Publishera čeká navýšení provize až na 12 % PPS do konce roku 2016.

Ondřej
25.08.2016
blog picture

Na měsíc září 2016 přinášíme soutěž pro všechny Publishery affiliate sítě eHUB.cz. Zapojte se do ní i Vy! Máme pro Vás rovnou dvě odměny. Publisher, který se nově zapojí do kampaně Trenýrkárna.cz (v měsíci srpnu měl 0-1 objednávku) a v měsíci září 2016 dosáhne největšího počtu objednávek v kampani v affiliate síti eHUB.cz, získá poukázku na nákup zboží dle vlastního výběru na eshopu www.trenýrkárna.cz v hodnotě 1 000 Kč. Navíc mu bude navýšena provize na 12 % PPS až do konce roku 2016!

A protože si vážíme i našich stávajících Publisherů, připravili jsme i pro ně odměnu v hodnotě 1 000 Kč. Z té se může těšit Publisher, který dosáhne v září největšího počtu objednávek oproti předchozímu měsíci (tedy ten, který v září nejvíce znásobí svůj traffic oproti srpnu).

Přejeme všem Publisherům úspěšné Trenýrkování!

Ondřej Hájek
Founder

Další články

blog picture
03.04.2024 Rubrika
Affiliate není jen o e-commerce! Jaké další segmenty skvěle fungují?
Rozhodli jsme se vám přiblížit téma, které bychom mohli stručně nazvat jako „affil mimo ecommerce“. O co jde, jací partneři toto propagují a kdy dává smysl affil využít? Přečtěte si v našem článku.
blog picture
02.04.2024 Rubrika
Reálná zkušenost CSS partnera v affiliate síti
Po úvodním teoretickém článku k CSS jsme ve spolupráci s Kristýnou Gröbnerovou ze Srovname.cz připravili case study zaměřenou na CSS v affiliate z pohledu partnera. Jak hodnotí spolupráci a jaké byly výsledky? Přečtěte si.
blog picture
02.04.2024 Rubrika
Jak se daří nám a Partnerům – aneb pár čísel za březen
Přehled dat za březen 2024. Zajímá vás jaká je nejvyšší provize, affiliate programy s největším růstem nebo kolik si vydělali nejlepší partneři?

Chcete něco podobného?

Zaregistrujte se.