Nová kampaň AltClub: vzdělávání v kryptoměnách

Představujeme novou affiliate kampaň AltClub: vzdělávání v kryptoměnách

Michal Majgot
07.11.2018
blog picture
Affiliate kampaň AltClub.com

Představujeme novou affiliate kampaň AltClub.com, vzdělávacích kurzů v oblasti kryptoměn.

AltClub nabízí členství a výukové videokurzy. V rámci členství poskytuje každodenní obsahový servis. Ten obnáší články, rozbory, analýzy, komentáře k vývoji cen kryptoměn, kalendář událostí, které hýbou světem kryptoměn a další.

Výukové kurzy se zaměřují na trading kryptoměn v několika úrovních znalostí zákazníka.

V eHUBu nabízíme:

    \t
  • 12% z ceny Kurzu Master Trader
  • \t
  • 20% z ceny ostatních kurzů a klubu

Ceny jsou bez DPH. Na základě registrace nového uživatele vznikne nulová provize. Až na základě platby nově registrovaného uživatele po dobu 365 dní od registrace vznikne provize v konkrétní výši.

Jak propagovat

Na úvod je třeba říct, že tato kampaň nesmí být propagována přes cashback portály.

Naopak velmi vhodná je propagace obsahovou formou v oblíbených článcích o kryptoměnách. V eHUBu umožňujeme takzvané deep-link odkazování. Můžete si tedy vytvořit provizní odkazy cílené na konkrétní článek v klubu.

Obchodovat s kryptoměnami je velmi populární. K úspěšnému obchodování jsou však třeba znalosti, zkušenosti a informace. Klub nabízí informace o trhu na jednom místě. Kurzy zase potřebné znalosti. Získávání vlastních zkušeností bude díky těmto produktům mnohem méně riskantní.

Nabízet tyto produkty se tak přímo nabízí v článcích magazínu nebo na blogu, kde píšete o jednotlivých kryptoměnách, ICOs, změnách na trhu a podobně.

Téměř každá kryptoslužba, jako je směnárna, platební brána, burza nebo ICO má svůj affiliate program. Některé nabídky jsou užitečné, jiné sporné nebo dokonce nebezpečné. Je třeba si pečlivě vybírat. Nabízet k těmto službám především vzdělávání je pro vaše čtenáře prospěšné.

Využít lze také Facebook propagaci, protože po krátkém zákazu je promování tématu kryptoměn opět povoleno.

Za projektem AltClub stojí ostřílení profesionálové v čele s Danielem Trojanem. Odborníků, kteří se snaží vzdělávat, je na trhu víc. Co jsem si ale za poslední rok všiml, Dan má na rozdíl od jiných dobrou pověst. V minulosti mimo jiné úspěšně prodal slevový server TopSleva a Cashback portál Zuprofit.

Podrobnosti najdete v detailu kampaně a přímo v administraci eHUB.

Michal Majgot
Affiliate manager

Další články

blog picture
19.09.2024 Rubrika
Co je affiliate marketing? Zjistěte jak funguje tato forma spolupráce pro značky a tvůrce obsahu
U affiliate marketingu neplatíte za kliknutí, ale pouze za reálné dokončené objednávky. Objevte jak tato forma spolupráce funguje! :)
blog picture
03.09.2024 Rubrika
Jak se daří nám a Partnerům – aneb pár čísel za srpen
Přehled dat za srpen 2024. Zajímá vás jaké je nejvyšší provize, affiliate programy s největším růstem nebo kolik si vydělali nejlepší partneři?
blog picture
26.08.2024 Rubrika
Přehled vzdělávacích článků za srpen 2024
Tipy na zajímavé zdroje informací za měsíc srpen

Chcete něco podobného?

Zaregistrujte se.