Nová vychytávka: automatizovaný export slevových kuponů a akcí

Práce se slevovými kupony a krátkodobými akcemi inzerentů nemůže být v rámci affiliate sítě jednodušší. Vše pro vás řadíme do přehledného výpisu, který si můžete automatizovaně stahovat přes XML/JSON včetně vlastních affil odkazů!

Ondřej
07.03.2017
blog picture

V únoru jsme rozšířili naše uživatelské prostředí pro Publishery o novou funkci. Chtěli jsme maximálně možně zautomatizovat práci se slevovými kupony a krátkodobými slevovými akcemi našich inzerentů. Po přihlášení do našeho systému tak naleznete na záložce Reklamní prvky nový přehled Slevové kupony.

Tento výpis přehledně ukazuje všechny slevové kupony a akce od inzerentů v rámci naší sítě, které tam zatím zadáveme my jako administrátoři sítě, ale v krátkém časovém horizontu si to budou moct obhospodařovat i sami inzerenti. Tyto nabídky lze filtrovat jednak dle platnosti, na akutální a neauktální (minulé i budoucí). Dále dle typu - zatím rozlišujeme klasické slevové kupony (s kódem) a akce (typicky krátkodobé slevové akce na uričtou kategorii sortimentu). Občas je zbytečně pracné a až nereálné tyto nabídky aktualizovat na webech každý týden. Pokud je k nabídce přiřazena konkrétní landing URL, vygenerovaný affiliate odkaz již směřuje přímo na ní.

Teď to nejlepší. Po kliknutí na Export do JSON v pravém horním rohu se vám otevře vaše vlastní verze automativaného exportu, který obsahuje všechny tyto informace. Univerzální odkaz na tento export naleznete zde: https://api.ehub.cz/v3/public/vouchers?pretty=true
Pozor obsahuje data jen z veřejných programů (bez schvalování).

Příklad jak vypsat všechny (max 100 lze změnit) akce a kupóny, ke kterým je publisher přihlášen. https://api.ehub.cz/v3/publishers/AID/vouchers?isValid=true&page=1&perPage=100&sort=id&apiKey=XYZ
Kdy za řetězec AID dosaďte vaše partnerské ID (PUBLISHER ID) a za XYZ pak API Key. API Key najde v administraci nebo si jej vygeneruje - v menu vyberte záložku API připadně zde https://pm.ehub.cz/api/.

Dokumentace je k dispozici na následujícím odkazu: http://docs.ehub.apiary.io/

Ale když si tento export vygenerujete přímo z vašeho uživatelského účtu, bude obsahovat rovnou i vaše unikátní affiliate odkazy. Stačí si data naimportovat s požadovaným filtrem a nemusíte pro to dělat nic víc. My budeme s inzerenty data aktualizovat za vás!

Ondřej Hájek
Founder

Další články

blog picture
03.05.2024 Rubrika
Jak se daří nám a Partnerům – aneb pár čísel za duben
Přehled dat za duben 2024. Zajímá vás jaká je nejvyšší provize, affiliate programy s největším růstem nebo kolik si vydělali nejlepší partneři?
blog picture
29.04.2024 Rubrika
Affiliate marketing a TikTok - jak na úspěšnou propagaci?
Propagace na sociálních sítích je jednou z možností, jak propagovat affiliate programy. V tomto článku jsme vám přiblížili, jaké jsou možnosti propagace skrze platformu TikTok.
blog picture
19.04.2024 Rubrika
Přehled vzdělávacích článků za duben 2024
Tipy na zajímavé zdroje informací za měsíc duben

Chcete něco podobného?

Zaregistrujte se.