Annemarie Börlind Chladivý opalovací fluid SPF 30 ve spreji, Sun Sport 100 ml

Annemarie Börlind Chladivý opalovací fluid SPF 30 ve spreji, Sun Sport 100 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehký fluid chrání pokožku před škodlivými vlivy UVA i UVB zaření a již při opalování ji příjemně chladí, chrání před vznikem podráždění či zarudnutí a hydratuje ji.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Chladivý opalovací fluid Annemarie Borlind s ochranným faktorem SPF 30 poskytuje pokožce vysokou ochranu proti škodlivým vlivům slunečního záření a současně jí dodává potřebnou hydrataci i další péči. Konzistence se rychle vstřebává a nezanechává na pokožce lepivý film.

Fluid chrání pokožku před UVA i UVB zářením díky kvalitním filtrům, které toto záření pohlcují. Obsahuje hydratační komplex s bentoinem, který díky termální vodě či glycerinu chrání pokožku před vysoušením. Fluid působí již během opalování pokožku příjemně chladí. Obsažený panthenol zmírňuje její citlivost či zarudnutí a spolu s allantionem ji pomáhá regenerovat. Extrakt z mořských řas v kombinaci s tokoferolem zpomaluje její stárnutí způsobené opalováním a chrání ji před vznikem podráždění.

Použití: Fuid naneste v dostatečném množství na pokožku před opalováním. Po pobytu ve vodě aplikaci zopakujte.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind Sun Care

Typy pokožky: mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?