Líčení v barvách jara - Pokud si v období od 25. do 29. března zakoupíte dekorativní kosmetiku, překvapíme vás 20% slevou*.
Článek byl úspěšně přidán.

L’Occitane Sprchový olej Mandle Tělový olej

+ 27 Beauty Points
%
L’Occitane Sprchový olej Mandle
250 ml Číslo produktu: 886305
580 Kč
549 Kč
2196 Kč / 1000 ml Nejnižší cena za posledních 30 dnů před slevou 549 Kč
give-away-image-data
L'Occitaine svíčka

získáte k nákupu produktů L'Occitaine v hodnotě 1490 Kč. Platí do vyčerpání zásob.

Zboží je skladem.
Doprava zdarma od 699 Kč

Objednávky vytvořené do 15:00 budou odeslány ještě dnes. Očekávané datum doručení za 1 až 2 pracovní dny.

*Slevové akce se mohou na webu a na prodejnách lišit.

  • 886305
Informace o produktu

Oblíbený produkt zákazníků L’OCCITANE. Jeho textura se po kontaktu s vodou promění v bohatou pěnu s originální a neopakovatelnou konzistencí, která vaši pokožku zanechá hedvábně jemnou. Jeho složení je obohacené o mandlový olej a vyživující lipidy. Je šetrný k pokožce a zanechává ji provoněnou delikátní vůní mandlí. Je vhodný pro ženy i muže.

Aplikujte na: tělo
Návod k použití
Napěňte s vodou a vytvořte mléčnou pěnu. Pokud toužíte po zvláčňující koupeli, nalijte sprchový olej přímo do vany s teplou vodou a užijte si delikátní koupel s vůní mandlí. Spotřebujte do 3 let od data výroby uvedeného na obalu. Datum tvoří poslední 3 čísla na obalu ve tvaru XXXXTTR (T=týden, R=rok).
Složení

VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL** - TIPA-LAURETH SULFATE - LAURETH-3 - CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE** - PARFUM/FRAGRANCE - COCAMIDE MEA - PROPYLENE GLYCOL - SORBITAN OLEATE - PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL** - CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL** - HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL** - ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT** - TOCOPHEROL** - AQUA/WATER** - LIMONENE - COUMARIN – LINALOOL** 

 

**Složky přírodního původu.

Doporučit