Líčení v barvách jara - Pokud si v období od 25. do 29. března zakoupíte dekorativní kosmetiku, překvapíme vás 20% slevou*.
Článek byl úspěšně přidán.

The Ordinary 100% LAscorbic Acid Powder Pudr

+ 10 Beauty Points
20 g Číslo produktu: 043928
210 Kč
10500 Kč / 1000 g
Zboží je skladem.
Doprava zdarma od 699 Kč

Objednávky vytvořené do 15:00 budou odeslány ještě dnes. Očekávané datum doručení za 1 až 2 pracovní dny.

*Slevové akce se mohou na webu a na prodejnách lišit.

  • 043928
Informace o produktu

Vitamín C (také známý jako kyselina L-askorbová) je účinný, multifunkční antioxidant. Zaměřuje se na vzhled nerovnoměrného tónu pleti, matnosti a známek stárnutí. 

 

Tento produkt nabízí velmi jemný, bezvodý prášek kyseliny L-askorbové, který lze kombinovat i s jinými způsoby péče o pleť a poskytuje nejpřímější expozici vysokému koncentrátu topického vitaminu C. U takového formátu se očekává dočasné silné nedráždivé brnění při aplikaci během prvních 1–2 týdnů používání, než si kůže vybuduje toleranci k tak vysoké expozici kyselině L-askorbové.

 

* Pokud se jako součást péče o pleť používá topický vitamín C, měl by být aplikován střídavě s EUK 134 nebo niacinamidem (ideálně vitamín C v PM a EUK 134/niacinamid v AM). Jinak může EUK 134/niacinamid ovlivnit integritu čisté formy vitaminu C (kyselina L-askorbová).

Typ pleti: všechny typy pleti
Konzistence: pudr
Věk: 20+
Efekt: rozjasňující
Výhody produktu: netestováno na zvířatech
Vlastnosti péče: antioxidant, proti stárnutí, upevňující
Návod k použití

Smíchejte malé množství s další péčí o pleť a aplikujte ráno či večer. Nemíchejte s produkty, které obsahují Niacinamide nebo EUK 134.

Složení
Acorbic Acid
Doporučit