✨ SHOPPING WEEKEND ➡ AŽ 20% NA VŠE ✨ Online a v aplikaci Douglas od 26. do 28. dubna 2024 ❤
Článek byl úspěšně přidán.

The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution Tonikum

+ 18 Beauty Points
The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution
240 ml Číslo produktu: 015569
360 Kč
1500 Kč / 1000 ml
Zboží je skladem.
Doprava zdarma od 699 Kč

Objednávky vytvořené do 15:00 budou odeslány ještě dnes. Očekávané datum doručení za 1 až 2 pracovní dny.

*Slevové akce se mohou na webu a na prodejnách lišit.

  • 015569
Informace o produktu

Kyselina glykolová je alfa hydroxykyselina, která exfoliuje pokožku. Tento 7% tonizační roztok nabízí mírnou exfoliaci pro lepší zářivost pokožky a viditelnou jasnost a zároveň zlepšuje vzhled textury pokožky při delším používání. Tento produkt obsahuje studovaný derivát tasmánského pepře, který poskytuje pokožce uklidňující výhody. Dále je podporován obsahem kořene ženšenu a aloe vera pro viditelné rozjasňující a uklidňující účinky. 

 

pH tohoto vzorce je přibližně 3,6 a kyselina glykolová má pKa 3,6. PKa je nejdůležitějším aspektem, který je třeba vzít v úvahu při formulaci s kyselinami, protože naznačuje dostupnost kyselin. Když je pKa blízko pH, existuje ideální rovnováha mezi solí a kyselostí, což maximalizuje účinnost kyseliny a snižuje potenciál vzniku podráždění. Vyšší hodnoty pH by v takovém případě zvýšily koncentraci soli, což by neintuitivně činilo produkt dráždivějším, než kdyby byl kyselější.

 

Tento produkt obsahuje studovaný derivát tasmánského pepře, který pomáhá snížit podráždění spojené s používáním kyseliny. Tento derivát je rostlinného původu a sezónně se mění v barvě a tato barevná odchylka může být ve vzorci čas od času patrná. 

Vzorec je dále podporován zahrnutím kořene ženšenu a aloe vera pro viditelné vyzařování a uklidňující účinky. 

 

Kontraindikace: Tento vzorec by neměl být používán na citlivou, odlupující se nebo oslabenou pokožku. Přečtěte si prosím další poznámku o ochraně před sluncem a další varování v uvedených pokynech.

Věk: 20+, všechny věkové skupiny
Typ pleti: mastná pleť, všechny typy pleti
Vlastnosti péče: exfoliační, proti nečistotám na pokožce, proti znečištění, rozjasňující
Náplň: NE
Znovu naplnitelný: NE
Výhody produktu: bez amoniaku, bez mikroplastů, bez olejových složek, bez parafinu, bez parfemace, bez silikonů, bez sulfátů, nekomodogenní, netestováno na zvířatech
Konzistence: peeling, tekutý
Efekt: rozjasňující
Krytí: světlo
Typ produktu: láhev
Aplikujte na: obličej
Návod k použití

Používejte ideálně večer, ne častěji než jednou denně. Po vyčištění pleti navlhčete produktem vatový tampon a potřete si obličej a krk. Vyhněte se kontuře očí a kontaktu s očima. Neoplachujte. Podle potřeby pokračujte dalšími ošetřeními pokožky. Pokud dojde k přetrvávajícímu podráždění, přerušte používání a poraďte se s lékařem. 

 

(Upozornění na spálení od slunce: Tento produkt obsahuje alfa hydroxykyselinu (AHA), která může zvýšit citlivost vaší pokožky na slunce a zejména možnost spálení sluncem. Při používání tohoto výrobku a po dobu jednoho týdne používejte opalovací krém, noste ochranný oděv a omezte pobyt na slunci. poté. Používejte pouze podle pokynů. Kontakt výrobku s kůží musí mít omezenou frekvenci nebo trvání.)

Složení
Aqua (Water), Glycolic Acid, Rosa damascena flower water, Centaurea cyanus flower water, Aloe Barbadensis Leaf Water, Propanediol, Glycerin, Triethanolamine, Aminomethyl Propanol, Panax Ginseng Root Extract, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Aspartic Acid, Alanine, Glycine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Glutamic Acid, Arginine, PCA, Sodium PCA, Sodium Lactate, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Hexyl Nicotinate, Dextrin, Citric Acid, Polysorbate 20, Gellan Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Chloride, Hexylene Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.
Doporučit