EN

I zázrak potřebuje reklamu

Pestrý průvodce světem reklamní a marketingové komunikace

Jan Cézar


Jedinečný a praktický pohled na marketingovou a reklamní komunikaci!
Autor se zabývá komunikačním poradenstvím a strategickým plánováním kampaní pro významné značky působící na českém trhu. Kniha představuje historii a podstatu jednotlivých oborů reklamní komunikace, jejich nástroje, techniky a strategie, a zároveň provokuje k inovaci pohledů na jejich užití. Kniha obsahuje řadu barevných fotografií, ilustrací, citátů, odkazů a doporučení pro další profesní rozvoj čtenáře.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 208
EAN 9788025116883
Datum vydání 17.07.2007
Věk od 15
Formát 170x230 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,688
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

O knize:

Během vzniku této knihy jsem v naší reklamní agentuře dával číst vybrané pasáže svým mladým kolegyním na postech account managerů. Bylo vidět, že je to svou formou i obsahem mimořádně zaujalo. A co je důležité, nebylo takřka nic, čemu by neporozuměly. Řeklo by se – kniha pro začátečníky v oboru... Jenže stejně kladné až nadšené ohlasy jsem získal i od zkušených marketingových a reklamních matadorů. Zkrátka, sázka na originalitu a kreativitu zpracování autorovi dokonale vyšla.

Ing. Radek Jaroš

Ideamaker

Reklamní agentura Borland

Myslím, že je na trhu konečně kniha, která dokázala podat problematiku současného marketingu čtenářsky příjemnou a čtivou formou. Autor se dokázal vymanit z říše statistik, výpočtů, a teoretických ukázek, jak je známe z vysokoškolských skript, a čtivou formou představuje všechny disciplíny, které by měl současný marketingový pracovník zvládat. Velkou výhodou knihy je, že předkládané rady lze velmi snadno aplikovat v každodenní praxi. A nakonec, z mého pohledu problematiku výzkumu trhu zvládl na jedničku.

Ing. Karel Vopička

Research agentura Ultex

Pro obor marketingové komunikace je typické, že představuje fúzi mnoha jiných, zhusta velmi vzdálených oborů – a podobně i profesionálové v této branži se rekrutují z různých, mnohdy nejroztodivnějších specializací. Výsledek tomu ovšem často odpovídá. Je proto zajímavé pohlédnout na jednotlivé komunikační obory očima profesionála z jiného oboru. To udělal i Jan Cézar. Se čtenáři, odborníky i laiky, hraje otevřenou hru na to, co všechno nás možná nenapadlo, a přitom napadnout mohlo a mělo, přemýšlíme-li o jednotlivých oblastech marketingové komunikace. Někdy nás svými nápady autor doslova zaskočí – to když na chviličku zaváháme, zda je jeho nápad geniální, anebo naopak. To je ale součástí pravidel hry. Žádná myšlenka není předem zakázána, naopak – čím více pohledů, tím inspirativnější čtení.

Ing. Vladimír Bystrov

PR agentura Bison & Rose

Stejně jako rád sleduji filmy s dějem, který mi je příjemný a nestresující, ale zároveň není prázdný a něco pozitivního ve mně zanechá, tak stejně kladně a v pozitivech hodnotím tuto knihu. Ledacos vám dá, a to formou, která vás baví. Po jejím přečtení máte dojem, že jste si příjemně odpočinuli u dobré knížky, ale zároveň víte, že jste se dozvěděli něco nového. Je takovým multipackem – poznání a zábava – ono známé „dva v jednom“.

Filip Doubek

ViceChairman of the Board & Business Director

Mediální agentura Médea

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM