EN

Fabián a strašidla

Pohádková kniha pro děti s úkoly rozvíjejícími pozornost

Tomáš Jirků


Zábavné úkoly rozvíjející pozornost řešíme s psíkem Fabiánem!
Fabián – velké lesínské psisko – zve děti na výlet do pohádkového lesa, ve kterém se právě chystá veliká slavnost. Kvůli ní přichází do lesa plno strašidel z širého okolí. Zajímavý, napínavý příběh je doplněn o úkoly, při jejichž řešení si děti procvičí pozornost, logické uvažování, ale i paměť a další důležité schopnosti a dovednosti. Kniha je plná velkých barevných ilustrací.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 40
EAN 9788025112878
Datum vydání 01.11.2006
Věk od 6
Formát 210x297 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,182
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá 2 skobkami (sešitová)

Napínavý příběh o Fabiánových ukradených a rozbitých hrnečcích a strašlivě strašidelném rojeníčkování.

Fabián, veliké lesní psisko, se těší na rojeníčkování, kdy se z široširého okolí scházejí a slétají všechna možná strašidla, aby společně projuchala tuto veledůležitou noc. Ale ouha, v předvečer té slávy se nějaký drzý chuligán vloupal Fabiánovi do spižírny a rozházel mu jeho přepečlivě uložené zavařeniny. Něco dokonce rozbil, a považte to drzounství, pěkných pár hrnečků si odnesl! Asi si dovedete představit, jak strašně to Fabiána rozčílilo.

Psisko se rozhodne, že zloděje vypátrá, ať se děje, co se děje. Najít viníka však nebude vůbec lehké, když se to teď všude rojí tolika strašidly!

Tato bohatě ilustrovaná publikace vás provede oním velkým a slavným rojeníčkováním. Pojďte s námi do Lesína za strašidly a psiskem Fabiánem, pomozte mu najít zloděje a splňte úkoly, které na vás v knize číhají.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM