EN

Adobe Indesign CS4

Oficiální výukový kurz

Adobe Creative Team


Naučte se sázet v novém InDesignu pomocí praktických příkladů!
Oficiální výukový kurz od tvůrců programu z Adobe Systems je ideálním materiálem pro začínající i mírně pokročilé uživatele, kteří chtějí ovládnout InDesign bez tápání či drahých investic do školení a poznat nejen nejnovější nástroje verze CS4. Své dovednosti budete zdokonalovat v postupech řešících vždy jasně danou činnost, efekt či problém a na profesionálních ukázkách. Zdroje ke všem lekcím najdete na přiloženém CD.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Adobe Indesign CS4 classroom in a book
Počet stran 408
EAN 9788025123386
Datum vydání 18.06.2009
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,64
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

Nejrychlejší, nejsnadnější a nejpraktičtější způsob, jak se naučit pracovat v Adobe InDesignu CS4

Naučte se sázet vlastní tiskové materiály v tom nejlepším, co je dnes k dispozici. Vytvářejte a upravujte textové a obrazové rámečky, pracujte s vodítky, formátujte text i objekty pomocí stylů. Objevte specifika přímých a výtažkových barev, přípravy před tiskem či exportu do PDF. Vytvářejte tabulky, interaktivní a dlouhé dokumenty s obsahy a rejstříky. Zkrátka využijte potenciál InDesignu CS4 naplno.

Oficiální výukový kurz pro Adobe InDesign CS4 obsahuje 14 lekcí, v nichž se sami krok za krokem naučíte vše od tvorby layoutu dokumentu a importování textu až po tisk pokročilých přechodů s průhledností či synchronizaci dokumentů knihy a praktické využití nových funkcí. Mimoto kniha poskytuje množství tipů a technik, díky nimž budete ve své práci s InDesignem produktivnější. V jednotlivých lekcích budete vytvářet skutečné projekty, díky nimž své vědomosti a znalosti postupně zdokonalíte.

Autoři se v knize mimo jiné věnují těmto tématům:

- Vytvoření a správa vlastních šablon stránek

- Inteligentní formátování a práce se styly

- Typografické efekty a práce s přechody

- Importování, úpravy a kreslení grafiky

- Založení knihy, vytvoření rejstříku a obsahu

- Export pro web či do PDF, předtisková příprava

Oficiální výukové kurzy vytvořené odborníky ze společnosti Adobe jsou světově nejvyhledávanějšími učebnicemi pro výuku tohoto softwaru. Pomohou vám poznat programy Adobe v akci a ovládnout je bez zbytečného tápání. Své dovednosti s nimi zdokonalujete krok po kroku, v postupech řešících vždy jasně danou činnost, efekt či problém a na profesionálních grafických materiálech, jež budou jedinečnou inspirací pro vaši práci.

Kniha obsahuje jak české, tak anglické prvky uživatelského rozhraní InDesignu.

Přiložené CD obsahuje materiály ke všem výukovým lekcím.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM