EN

Ponorky, jedinečný ilustrovaný průvodce - od historie po současnost.
Nejvíce smrtící válečnou lodí druhé světové války nebyly obří bitevní lodě, ani letadlová loď s flotilou letounů. Byl to nepřítel z hlubin, neviditelná hrozba pod hladinou a skutečný oceánský lovec: ponorka. Tato kniha, jedinečný ilustrovaný průvodce, vám ukáže, jak byly ponorky vynalezeny, jak fungují a jaký byl život na palubě ponorky v letech 1939 – 1945. V závěru knihy naleznete rovněž popis nejmodernějších jaderných ponorek současnosti.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název World War II Submarine
Původní jazyk angličtina
Počet stran 48
EAN 9788026426639
Datum vydání 09.09.2019
Věk od 10
Formát 219x282 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,524
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Nejvíce smrtící válečnou lodí druhé světové války nebyly obří bitevní lodě, ani letadlová loď s flotilou letounů. Byl to nepřítel z hlubin, neviditelná hrozba pod hladinou a skutečný oceánský lovec: ponorka. Ponorkové útoky na obchodní lodě Německu téměř vyhrály válku, a dokonce ani ty nejmocnější válečné lodě, které zůstaly v domovských vodách, daleko z dosahu nepřátelských děl a bomb, nebyly v bezpečí. Ponorky je dokázaly najít a potopit.

Tato kniha, jedinečný ilustrovaný průvodce, vám ukáže, jak byly ponorky vynalezeny, jak fungují a jaký byl život na palubě ponorky v letech 1939 – 1945. V závěru knihy naleznete rovněž popis nejmodernějších jaderných ponorek současnosti.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM