EN

Super jednoduché veganské sýry

Janice Buckingham


Lahodné a zdravé rostlinné sýry snadno a z dostupných ingrediencí
Od dob, kdy se výroba veganských sýrů pojila s prapodivnými surovinami, které nebyly k sehnání a spoustou drahého náčiní uplynulo už mnoho času. V knize Super jednoduché veganské sýry najdete snadné recepty, podle nichž si vyrobíte ty nejkrémovější a nejchutnější rostlinné sýry, které bez potíží ustojí i srovnání se sýry tradičními. Pusťte se do výroby chuťovek zahrnujících klasiky jako zrající parmezán, cizrnový čedar nebo cottage. A to vše jen z běžne dostupných rostlinných surovin!

Detailní informace

Původní název Super easy vegan cheese cookbook
Původní jazyk angličtina
Počet stran 136
EAN 9788026426547
Datum vydání 19.08.2019
Věk od 0
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,316
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Od dob, kdy se výroba veganských sýrů pojila s prapodivnými surovinami, které nebyly k sehnání, a spoustou drahého náčiní, uplynulo už mnoho času. V knize Super jednoduché veganské sýry najdete snadné recepty, podle nichž si vyrobíte ty nejkrémovější a nejchutnější rostlinné sýry, které bez potíží ustojí i srovnání se sýry tradičními.

Pusťte se do výroby chuťovek zahrnujících klasiky jako zrající parmezán, cizrnový čedar nebo cottage a zjistěte, že k přípravě nemléčných dobrot můžete upotřebit kromě ořechů a semínek také luštěniny nebo květák. A nepotřebujete k tomu o moc víc než výkonný mixér a ingredience, které snadno seženete v supermarketech nebo prodejnách se zdravou výživou.

JANICE BUCKINGHAMOVÁ je šéfkuchařka, food bloggerka a zakladatelka značky Flora Fromage, pod níž vyrábí veganské sýry. S vášní se věnuje tvorbě receptů pro svůj blog, akce, na nichž zajištuje catering, ale i pro výuku ve svých kuchařských kurzech. Její výtvary najdete na stránkách DailyClove.com nebo na Instagramu pod označením @DailyClove.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM