EN

Nakresli 50 psů


S touto knihou to zvládne každý!
Nakresli 50 psů je jasný a nenáročný průvodce, jak krok za krokem nakreslit nejrůznější psí plemena. Snadno pomůže dětem i dospělým získat a rozvinout dovednosti a perfektně zvládnout kresbu psů. Praktické návody usnadní mladým umělcům naučit se kreslit psy nejrůznějších ras, jako jsou zlatí retrívři, němečtí ovčáci, malamuti, kolie, jorkšíři a mnozí další. Ať chceme zobrazit nejlepšího přítele člověka při hře, v pozorném sedu, jak panáčkuje nebo spí, stačí vědět, jak na to, a je to snadné!

Detailní informace

Ilustrátor Lee J. Ames
Původní název Draw 50 Dogs
Původní jazyk angličtina
Počet stran 56
EAN 9788026430766
Datum vydání 16.03.2020
Věk od 0
Formát 210x274 mm
Hmotnost 0,451
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Nakresli 50 koní je jasný a nenáročný průvodce, jak krok za krokem nakreslit nejrůznější koně. Snadno pomůže dětem i dospělým získat a rozvinout dovednosti a perfektně zvládnout kresbu koní.

Praktické návody usnadní mladým umělcům naučit se kreslit psy nejrůznějších ras, jako jsou zlatí retrívři, němečtí ovčáci, malamuti, kolie, yorkšíři a mnozí další.

Ať chceme zobrazit nejlepšího přítele člověka při hře, v pozorném sedu, jak panáčkuje nebo spí, stačí vědět, jak na to, a je to snadné!

Za posledních třicet let se uznávaný způsob kreslení slavného autora Lee J. Amese ukázal jako nejosvědčenější pro začínající i pokročilé. Knihy v sérii Nakresli 50 prodaly více než pět milionů kopií a ukázaly mnohým umělcům cestu od začátku až k úrovni nejpokročilejších.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM