EN

Vajíčková kuchařka

Recepty od reBarbora´s kitchen

Barbora Říhová


80 receptů! České i zahraniční, tradiční i autorské, obyčejné i opravdu luxusní – vždy však vaječné!
Díky této knize vykouzlíte hromadu báječných jídel z vajíček, od snídaně až po večeři, včetně polévek i dezertů, a ještě navíc využijete zdravé nutriční vlastnosti této superpotraviny. Recepty známé české foodblogerky reBarbora´s kitchen čerpají z české tradice, ale i ze zahraničních zdrojů, některé vymyslela sama autorka, jiné převzala od světových kuchařů. V každém případě si na jídle připravené podle těchto receptů opravdu pochutnáte!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788026430780
Datum vydání 02.04.2020
Věk od 18
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,538
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

80 receptů! České i zahraniční, tradiční i autorské, obyčejné i opravdu luxusní – vždy však vaječné!

Vejce je geniální superpotravina, se kterou se dá v kuchyni vykouzlit spousta báječných pokrmů - od snídaně až po večeři - včetně polévek, dezertů a nápojů. Hromadu z nich naleznete v této knize známé české foodblogerky reBarbora´s kitchen, která umí nejen úžasně vařit, ale i fotit.

Barbora Říhová (rebarboraskitchen.com) sbírá a shromažďuje zajímavé recepty, aby je pak s drobnými obměnami předávala dál svým sledujícím na blogu i Facebooku. Miluje maso i sladkosti a protože je kreativní, umí jídla krásně naaranžovat, servírovat a případně i zabalit - proto již před časem napsala inspirující a užitečnou knihu Jedlé dárky - https://www.albatrosmedia.cz/tituly/38243420/jedle-darky-od-rebarboraskitchen/.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM