EN

Taryho zápisník

Taras Povoroznyk


Originální zápisník pro všechny, kdo mají rádi pohyb!
Zapisuj, plánuj a kresli na stránkách deníčku, který Tary připravil nejen pro nadšence parkouru. Kromě obvyklé plánovací části a rozvrhu hodin obsahuje zápisník také fotografie, citáty, tutoriály, parkourové omalovánky, kvíz a mnoho dalšího. Na volných stránkách si pak můžeš zaznamenat své sny a úspěchy. A navíc díky Taryho zápisníku už nikdy na nic nezapomeneš!

Detailní informace

Žánr diář
Jazyk čeština
Počet stran 200
EAN 8594050427112
Datum vydání 02.05.2019
Věk od 9
Formát 130x190 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,273
Typ Kalendář, diář
Vazba měkké desky z kartonu

Exkluzivní zápisník pro všechny, kdo mají rádi pohyb!

Zapisuj, plánuj, kresli na stránkách deníčku, který Tary připravil nejen pro nadšence parkouru. Kromě obvyklé plánovací části a rozvrhu hodin obsahuje zápisník také fotografie, citáty, tutoriály, parkourové omalovánky, kvíz a mnoho dalšího. Na volných stránkách si pak můžeš zaznamenat své sny a úspěchy. A navíc díky Taryho zápisníku už nikdy na nic nezapomeneš!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Taras Povoroznyk

Taras Povoroznyk

Taras Povoroznyk, známý pod přezdívkou Tary, se narodil v roce 1992 ve městě Ternopil na západě Ukrajiny. V devíti letech se s rodinou přestěhoval do České republiky, momentálně žije v Říčanech. Již od dětství byl fascinován uměním pohybu a jak sám říká, k této vášni ho původně přivedl parkourový film Yamakasi. V roce 2011 se přidal k akrobatické skupině Urban Sense, se kterou se v roce 2012 zúčastnil soutěže Česko Slovensko má talent. Záhy rozjel úspěšnou kariéru parkouristy, youtubera, kaskadéra i podnikatele. Řídí tři vlastní firmy – Enjoy the Movement, Tary Camp a Tary Workshopy. Svůj příběh sepsal do knihy Tary: příběh parkouristy.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM