EN

Tangramy

Kolektiv


Zábavné logické hlavolamy
Tangramy jsou starobylé skládanky pocházející Číny, kterými se prý bavil i Napoleon Bonaparte a které skládají už celé generace. Jejich kouzlo spočívá v jednoduchosti – z jediného čtverce můžeme sestavit množství různých postav, zvířat i věcí. Pobaví, zkrátí dlouhou chvíli, a navíc rozvíjí logické a prostorové myšlení. Zkuste si je díky této knížce i vy! Kromě předloh ke skládání a jejich řešení zde najdete i kousky havolamu k vystřihnutí, takže stačí jen rozhýbat mozkové závity a pustit se do toho!

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 104
EAN 8594050427266
Datum vydání 06.05.2019
Věk od 8
Formát 210x247 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,378
Typ Křížovky, sudoku
Vazba brožovaná lepená

Tangramy jsou starobylé skládanky pocházející Číny, kterými se prý bavil i Napoleon Bonaparte a které skládají už celé generace. Jejich kouzlo spočívá v jednoduchosti – z jediného čtverce můžeme sestavit množství různých postav, zvířat i věcí. Pobaví, zkrátí dlouhou chvíli, a navíc rozvíjí logické a prostorové myšlení.

Zkuste si je díky této knížce i vy! Kromě předloh ke skládání a jejich řešení zde najdete i kousky havolamu k vystřihnutí, takže stačí jen rozhýbat mozkové závity a pustit se do toho!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM