EN

Atlas měsíčních dobrodružství

Pavel Gabzdyl


Oslavte s Atlasem měsíčních dobrodružství 50 let od prvního kroku člověka na Měsíci!
Podívejte se na noční oblohu. Co vidíte? Velikou kulatou pobledlou hlavu měsíce. Úplňkově září do všech stran. Odjakživa ten stříbrný poutník ze své výšky provokoval a dráždil lidské pokolení. Máte to také tak? Neváhejte a nastupte na velkou kosmickou výpravu, na jejímž konci tajemství měsíce odhalíte. Na šesti mapách projdete měsíc křížem krážem a v šesti kapitolách se seznámíte s prvními astronauty, prvními měsíčními cestovateli, prvními raketoplány i těmi nejmodernějšími vesmírnými vozítky.

Detailní informace

Ilustrátor Tomáš Tůma
Jazyk čeština
Počet stran 42
EAN 9788000053332
Datum vydání 22.07.2019
Věk od 6
Formát 230x260 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,626
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Podívejte se na noční oblohu. Co vidíte? Velikou kulatou pobledlou hlavu měsíce. Úplňkově září do všech stran. Odjakživa ten stříbrný poutník ze své výšky provokoval a dráždil lidské pokolení. Snílci, romantici, dobrodruhové i pragmatičtí vědci, ti všichni toužili poznat a odhalit jeho tajemství. Máte to také tak? Prosím, neváhejte a nastupujte. Velká kosmická výprava právě začíná. Na šesti rozkládacích mapách projdete měsíc křížem krážem, v šesti kapitolách se seznámíte s prvními astronauty, prvními měsíčními cestovateli, prvními raketoplány i těmi nejmodernějšími vesmírnými vozítky. Připoutejte se, oblečte skafandry a tři, dva jedna, start….vyráááážíííme…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Markéta Tichá
Kniha je krásně zpracovaná. Autor Pavel Gabzdyl je známým poularizátorem astronomie. Jeho knihy se čtou krásně a děti jsou z nových atlasů nadšené!

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM