EN

Infografika: druhá světová válka

Kolektiv


Od vzestupu nacismu, přes Polsko a Francii až po Berlín a projekt Manhattan. To vše jasně a srozumitelně v dechberoucí infografice.
Druhá světová válka je kromě jiného ohromnou studnicí dat. Jak však tato data a vývoj konfliktu samotného interpretovat jasně a srozumitelně? Řešením je výklad pomocí nejmoderněji pojaté a přehledné infografiky. Ta je zpracována s maximální historickou přesností a zároveň její atraktivní forma osloví každého čtenáře. Poznejte tedy kořeny konfliktu, jeho ekonomický rámec, taktiku, zbraně, největší operace, to vše neuvěřitelně poutavě zpracované v 60 kapitolách.

Detailní informace

Žánr military
Jazyk čeština
Původní název Infografie de la seconde guerre mondiale
Původní jazyk francouzština
Počet stran 192
EAN 9788026434337
Datum vydání 05.04.2021
Věk od 12
Formát 235x295 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,814
Typ Kniha
Vazba brožovaná šitá s chlopněmi

Druhá světová válka je kromě jiného ohromnou studnicí dat. Jak však tato data a vývoj konfliktu samotného interpretovat jasně a srozumitelně? Řešením je výklad pomocí nejmoderněji pojaté a přehledné infografiky. Ta je zpracována s maximální historickou přesností a zároveň její atraktivní forma osloví každého čtenáře. Poznejte tedy kořeny konfliktu, jeho ekonomický rámec, taktiku, zbraně, největší operace, to vše neuvěřitelně poutavě zpracované v 60 kapitolách.

*Materiální a lidské zdroje

*Výzbroj a armáda

*Bitvy a tažení

*Bilance a důsledky

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM