EN

Kalendář Gerda 2019

Adrián Macho


Prožijte nový rok s oblíbenou velrybou Gerdou!
Všemi milovaná velryba Gerda k vám připlouvá v nové podobě. Prožijte její dojemný příběh prostřednictvím jedinečného kalendáře na rok 2019. Až kalendář doslouží, můžete si obrázky vystříhat a rozvěsit, kam se vám zlíbí. Krása jedinečných ilustrací Adriána Macha vás tak bude provázet, jak dlouho si budete přát. Na zadní straně kalendáře navíc najdete také pexeso, takže si s Gerdou můžete dokonce i hrát.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní jazyk slovenština
Řada Gerda
Počet stran 16
EAN 8594050425743
Datum vydání 15.10.2018
Věk od 3
Formát 297x420 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,431
Typ Kalendář, diář
Vazba publikace vázané spirálou

Oblíbená velryba Gerda k vám připlouvá v nové podobě. Prožívejte její příběh prostřednictvím jedinečného kalendáře po celý rok 2019. Až kalendář doslouží, můžete si obrázky vystříhat a rozvěsit, kam se vám zlíbí. Krása jedinečných ilustrací Adriána Macha vás tak může provázet, jak dlouho si budete přát.

Na zadní straně kalendáře navíc najdete i pexeso, takže si s Gerdou můžete dokonce i hrát.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Gerda"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Adrián Macho

Adrián Macho

Adríán Macho žije a působí v Bratislavě. Kreativita a výtvarné techniky jej provázejí už od mala. Studoval uměleckou keramiku na střední škole v Modře. Dlouho se věnoval grafickému designu v reklamních agenturách a později i na volné noze. Jeho talent se ale nejvíce projevil, když začal ilustrovat. Důkazem je několik dětských knih, které se na Slovensku staly bestsellery a dostalo se jim i ocenění od čtenářů. V roce 2018 se v Česku prezentoval svým autorským debutem, dětskou knihou Gerda, příběh velryby, kterou sám ilustroval.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM