EN

Povím vám o Aspergerově syndromu

Průvodce pro rodinu a přátele

Jude Welton


Seznamte se s Adamem, který má Aspergerův syndrom!
Publikace je určena především dětem ve věku od 7 do 15 let, které mají Aspergerův syndrom, a také jejich rodičům, vyučujícím a kamarádům. Je psána z pohledu chlapce Adama s touto poruchou, který svým vyprávěním provází každodenními obtížemi, se kterými se setkává. Dětsky srozumitelnými slovy Adam vysvětluje, v jakých situacích mívá problémy, co je pro něj v tu chvíli těžké a proč se vlastně chová z našeho pohledu tak nepochopitelně.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Can I tell you about Asperger Syndrome?
Původní jazyk angličtina
Počet stran 48
EAN 9788026613701
Datum vydání 14.01.2019
Věk od 7
Formát 125x192 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,073
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Seznamte se s Adamem, který má Aspergerův syndrom!

Publikace je určena především samotným dětem ve věku od 7 do 15 let, které mají Aspergerův syndrom, a také jejich rodičům, vyučujícím, vedoucím zájmových kroužků nebo kamarádům. Je psána z pohledu chlapce Adama s touto poruchou, který svým vyprávěním provází každodenními obtížemi, se kterými se setkává. Dětsky srozumitelnými slovy Adam vysvětluje, v jakých situacích mívá problémy, co je pro něj v tu chvíli těžké a proč se vlastně chová z našeho pohledu tak nepochopitelně. Postupně s Adamem projdeme možné problematické situace v rodině, mezi kamarády i ve škole. Cenné jsou zejména konkrétní poznámky, co dítě potřebuje, aby situaci zvládlo lépe – například od učitele v hodině.

Díky vyprávění o poruše z pohledu dítěte a jazykem dítěte je kniha pochopitelná i malému čtenáři. V ilustrativním příběhu se děti s Aspergerovým syndromem velmi snadno poznají, budou si umět říci o pomoc a naučí se problematické situace řešit.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Povím vám o…"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM