EN

Italština za 24 dnů

Intenzivní kurz pro samouky

Maria Teresa Baracetti


Zvládněte základy italštiny za 24 dnů!
Učebnice pro samouky je určena jak pro začátečníky, tak pro mírně pokročilé. Probere s nimi ve 24 lekcích všechny podstatné tematické okruhy – setkání a pozdravy, rodina, nakupování, dům, oblékání, restaurace, dopravní prostředky, cestování, příroda, koníčky, zdraví, pošty a banky, telefonování, psaní korespondence ad. Každá z kapitol obsahuje krátké články se slovíčky, rozbor gramatiky a samozřejmě řadu cvičení s řešením na konci knihy.

Detailní informace

Jazyk italština
Původní název Italienisch in 24 Stunden
Původní jazyk němčina
Počet stran 240
EAN 9788026613442
Datum vydání 19.11.2018
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,491
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

Italština za 24 dnů je intenzivní kurz pro samouky, kterým budete rychle a jednoduše zasvěceni do tajů tohoto cizího jazyka. Díky svému zpracování je kniha vhodná jak pro začátečníky, tak pro mírně pokročilé. Věříme, že pomůže najít motivaci i tzv. věčným začátečníkům.

Ve 24 lekcích se naučíte základní gramatiku a osvojíte si slovní zásobu potřebnou v běžné komunikaci. Díky rozmanitým textům přibližujícím obvyklé situace (na nádraží, v hotelu, na nákupu, u lékaře, v bance, s přáteli) budete vědět, jak v dané chvíli reagovat. V infoboxech pak budete průběžně seznamováni s jazykovými zvláštnostmi, místními reáliemi a způsobem života v Itálii. Samozřejmostí jsou také rozmanitá cvičení, díky kterým si lehce zopakujete to, co jste se již naučili.

Na bonusovém CD najdete nahrávky dialogů rodilých mluvčích. Můžete jen tak poslouchat nebo přeříkávat text spolu s nimi. Jednoduchou metodou získáte cit pro nový jazyk, naučíte se správně vyslovovat a rozumět rodilým Italům.

Zvládněte základy italštiny za 24 dnů!

Další tituly z řady "Intenzivní kurz"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM