EN

Velmi osobní kniha o zdraví (audiokniha)

Jak zvládat jídlo, kariéru, rodinu, péči o sebe, kritiku, věk a chuť na čokoládu

Margit Slimáková


Jak dát tělu to nejlepší v dnešní uspěchané době? Tipy od nejvlivnější české expertky v oblasti zdravého životního stylu.
Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat. Pokud onemocníme, jsme obklopeni kvalitní dostupnou péčí a blahobytem. Zároveň jsou ale mnozí věčně unavení, přejedení, nespokojení a stále ve spěchu. Může to být jinak? Ano! Univerzální recept nemám, ale nabízím střípky ověřených doporučení a nápadů, jak o sebe v tomto hektickém světě co nejlépe pečovat.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Délka 11 hodin 24 minut
Jazyk čeština
EAN 8594050425910
Datum vydání 06.12.2018
Věk od 12
Formát 140x125 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,052
Typ CD audio

„Až dočtete tuto výjimečnou knihu uleví se vám. Už nikdy vás nenapadne držet dietu. Zjistíte totiž, že žít zdravě je mnohem přirozenější, logičtější a jednodušší než jste si mysleli."


Hanka Zemanová - autorka bestsellerů Nová Biokuchařka a BioAbecedář

„Neznám nikoho, kdo dokáže nadchnout do zdravého jídla i životosprávy tolik lidí a tak trvale jako Margit — je jedinečná, stejně jako tato kniha.“


Robert Vlach - podnikatelský poradce a autor bestselleru Na volné noze


Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Margit Slimáková

Margit Slimáková

Margit je specialistka na zdravotní prevenci a výživu. Věnuje se poradenství, osvětě, publikační i přednáškové činnosti a ve své práci využívá osvědčené poznatky ze všech oblastí medicíny. Prosazuje zdravou výživu do škol a je autorkou tzv. Zdravého talíře, který nahrazuje zastaralou výživovou pyramidu. Margit také založila a koordinuje Globopol, první český think-tank zaměřený na otázky výživy a zdravotní prevence. Ve své Velmi osobní knize o zdraví, které už se prodalo přes 50 000 výtisků, nabízí řadu doporučení a nápadů, jak o sebe v tomto hektickém světě pečovat.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM