EN

Schovávaná v ZOO

Štěpánka Sekaninová


Veselé pátrání po schovaných zvířátkách.
Některé věci vypadají přesně naopak, než ve skutečnosti jsou. Pravda se ukrývá pod jejich povrchem. Tak jako v zábavné knížce o zvířátkách, kterou právě držíš v rukách. Tahá pštros osla za ocas?Nebo je to všechno jinak? Překrásné ilustrace Rudolfa Lukeše, originální formát, jednoduchý text pro nejmenší čtenáře a veselá rozuzlení, taková je Schovávaná v zoo. Pobaví i potěší, stačí otevřít knihu a pustit se do hry.

Detailní informace

Žánr leporelo
Ilustrátor Rudolf Lukeš
Jazyk čeština
Počet stran 12
EAN 9788000051499
Datum vydání 06.05.2019
Věk od 2
Formát 200x140 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,122
Typ Kniha
Vazba leporelo rozkládací

Některé věci vypadají přesně naopak, než ve skutečnosti jsou. Pravda se ukrývá pod jejich povrchem. Tak jako v zábavné knížce o zvířátkách, kterou právě držíš v rukách. Tahá pštros osla za ocas?Nebo je to všechno jinak? Vyšplhají opice po kmeni stromu do oblak nebo žádný strom neexistuje? jak se vlastně věci v kouzelné Zoo mají? Překrásné ilustrace Rudolfa Lukeše, originální formát, jednoduchý text pro nejmenší čtenáře a veselá rozuzlení, taková je Schovávaná v zoo. Pobaví i potěší, stačí otevřít knihu a pustit se do hry.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová vyrostla a své dětství strávila v kolínských rovinách Polabské nížiny. Ze srdce Čech ji osud zavál do srdce Moravy. Na FF MU vystudovala Český jazyk a historii. Ještě během studií začala pracovat v ČT Brno, kde jako redaktorka zpravodajství procestovala a poznala každý kout Jihomoravského regionu. Ze zpravodajství později přešla na dramaturgii zábavných a dětských pořadů brněnského studia. Vzhledem k tomu, že Štěpánka miluje knihy a celý svůj život touží psát, nezaváhala ani minutu, když se jí na její další životní cestě naskytla příležitost pracovat jako literární redaktorka v Albatros Media. A tak píše, je obklopena nádhernými knihami a plní si svůj dětský sen…
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM