EN

Zvířata ve skutečné velikosti

Rita Schiavo


Fascinující ilustrace ve skutečném měřítku
Víte, že tak maličký tvor jako chameleon ukrývá v ústech jazyk, který měří dvakrát tolik co celé jeho tělo? Nebo do jakých rozměrů může dorůst největší pavouk na světě? V této knížce najdete detailní ilustrace v měřítku odpovídajícím realitě, které vám pomohu udělat si přesnou představu, jak velká zvířátka nebo jejich části doopravdy jsou. Stránkami můžete jednoduše listovat sem a tam a seznamovat se s představiteli zvířecí říše od těch nejmenších po největší, nebo naopak.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název 100% Full-Size Animals
Původní jazyk angličtina
Počet stran 40
EAN 9788026422181
Datum vydání 12.11.2018
Věk od 7
Formát 280x370 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,806
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Víte, že tak maličký tvor jako chameleon ukrývá v ústech jazyk, který měří dvakrát tolik co celé jeho tělo? Nebo do jakých rozměrů může dorůst největší pavouk na světě? A napadlo vás někdy, jak titěrné je oko plejtváka v porovnání se zbytkem jeho těla?

V této knížce najdete DETAILNÍ ILUSTRACE V MĚŘÍTKU ODPOVÍDAJÍCÍM REALITĚ, které vám pomohu udělat si přesnou představu, jak velká zvířátka nebo jejich části doopravdy jsou. Stránkami můžete jednoduše listovat sem a tam a seznamovat se s představiteli zvířecí říše od těch nejmenších po největší, nebo naopak. Můžete začít například u kolibříků nebo u hmyzu a porovnávat rozměry, jaké mají jejich vajíčka, kly, jazýčky, ocásky, oči nebo stopy jednotlivých zvířat, a zároveň si o nich můžete něco zajímavého přečíst.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM