EN

Zima ve světě zvířat

Markéta Nováková, Irena Kocí


Do zimy, brrr, ani nápad? Poznejte, co dělají zvířata v zimě.
Na zimu se každé zvíře musí náležitě připravit. Takový medvěd se nejdříve pořádně vykrmí a pak si vyhlédne nejlepší brloh široko daleko, ten si vystele a zateplí a venku ať si klidně chumelí. A co teprve pelíšek mámy medvědice, které se uprostřed zimy narodí medvíďata, maličkatá a droboučká, že by se do dlaně vešla. Jestlipak tušíte, jak tráví zimu třeba krtek, tetřívek s červenou čapkou nebo sedmispáč plch? Že ne? Tak se pojďte rychle podívat!

Detailní informace

Ilustrátor Jana K. Kudrnová
Jazyk čeština
Počet stran 32
EAN 9788000052656
Datum vydání 08.04.2019
Věk od 6
Formát 25x25 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,579
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Na zimu se každé zvíře musí náležitě připravit. Takový medvěd se nejdříve pořádně vykrmí a pak si vyhlédne nejlepší brloh široko daleko, ten si vystele a zateplí a venku ať si klidně chumelí. A co teprve pelíšek mámy medvědice, které se uprostřed zimy narodí medvíďata, maličkatá a droboučká, že by se do dlaně vešla. Jestlipak tušíte, jak tráví zimu třeba krtek, tetřívek s červenou čapkou nebo sedmispáč plch? Že ne? Tak se pojďte rychle podívat! Ze stránek knihy budete mít pocit, že jste se ocitli v zasněženém království pod sněhovou peřinou. Součástí jsou tři velkoformátové mapy, z nichž se dozvíte, v jakých částech světa se toulají zimní dobrodruzi a chrupkají zimní spáči. Poslední zobrazuje stopy divokých zvířat v reálných velikostech.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Markéta Nováková

Markéta Nováková

Už od dětství se zajímala o literaturu, vyprávění příběhů a výtvarné umění. S tak velkou zálibou v literatuře snad ani nemohla vystudovat nic jiného než českou filologii. Nádavkem k tomu vystudovala i historii na Univerzitě Palackého v Olomouci. Po studiích se věnovala práci odpovědné redaktorky literatury pro dospělé čtenáře, ale láska k dětským knihám, plným příběhů a krásných ilustrací, ji přivedla do redakce B4U Publishing, kde vymýšlí a píše knihy pro děti.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM