EN

Divadélko se zvířátky na dvorku

Moudré pohádky s výchovným poučením

Romana Suchá


Sedněte si na svá místa, pohádka se pro vás chystá!
Knížka je pokračováním řady veršovaných pohádek s výchovnou tématikou. Díky zvířátkům se děti poučí o tom, jak se chovat například v lese, u vody nebo na silnici. Jednotlivými příběhy děti provází malý Kašpárek a na stránkách nakladatelství si můžete stáhnout papírové loutky. Ty stačí vystřihnout a nalepit na špejli, čímž se pohádkové příběhy stávají ještě poutavějšími. S dětmi si tak můžete nejenom číst, prohlížet barevné obrázky, ale také zahrát divadlo a společně vymýšlet další příběhy.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Petr Palma
Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788026615026
Datum vydání 20.01.2020
Věk od 4
Formát 170x190 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,325
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Knížka „Divadélko se zvířátky na DVORKU” přináší dětem krátké veršované pohádky o zvířátkách s výchovnou tematikou (třeba o přecházení silnice, opalování, jak se správně chovat v lese apod.). Knížka je bohatě ilustrovaná a všemi příběhy děti provází malý, roztomilý Kašpárek. Na stránkách nakladatelství si navíc můžete stáhnout loutky a vytisknout si je.

Díky tomu knížka získává nový rozměr, a vy si tak se svými dětmi můžete nejenom číst, ale i hrát divadlo.

Romana Suchá

PhDr. Romana Suchá – dětská psycholožka,

autorka knížek, cvičebnic a her pro děti

Petr Palma

Malíř, grafik a ilustrátor nejen dětských knih.

www.petrpalma.cz

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Romana Suchá

Romana Suchá

Je klinická psycholožka a terapeutka. Ve svém volném čase se věnuje tvorbě pro děti – psaní knížek a cvičebnic, ale i podkladů pro didaktické hry a mobilní aplikace. Oblíbenou edici cvičebnic Pekelně snadné učení s čertíkem Kvítkem si sama ilustrovala. Knihy, které píše, se snaží obohatit o svou psychologickou zkušenost a dát jim nový rozměr. Například Léčivé pohádky pro dětskou duši využívají dětské představivosti a sugestibility pro posílení víry v sebe a vlastní schopnosti. Ke svému koníčku se dostala v době, kdy byla se svými dětmi na rodičovské dovolené a skládala pro ně různé básničky i pohádkové příběhy. Na začátku tedy nestál záměr napsat knížku, ale oživit a zpestřit hraní s vlastními dětmi. Jak sama říká, její knihy jsou testovány na dětech.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM