EN

Cesta časem

Světové dějiny v obrazech

Peter Goes


Vydejte se na cestu časem a poznejte světové dějiny od okamžiku velkého třesku až do současnosti.
Originálně nakreslený příběh světových dějin pro malé i velké čtenáře, který vás vezme na cestu časem od okamžiku velkého třesku přes období dinosaurů, prvních velkých civilizací, středověku až k dvacátému století, vesmírným objevům a současnosti. Kniha není jen sumou historických faktů, ale ukazuje především život a kulturu v jednotlivých obdobích. Nevyhýbá se ani drakům, bájným hrdinům a televizním postavám, ani převratným objevům a vynálezům.

Detailní informace

Ilustrátor Peter Goes
Jazyk čeština
Původní název Tijdlijn
Původní jazyk nizozemština
Překladatel Veronika Havlíková
Počet stran 80
EAN 9788074736896
Datum vydání 24.09.2018
Věk od 12
Formát 280x380 mm
Nakladatelství KNIHA ZLÍN
Edice Trix
Hmotnost 1,107
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vydejte se na cestu časem a poznejte světové dějiny od okamžiku velkého třesku až do současnosti.

Příběh světových dějin pro malé i velké čtenáře, který vás vezme na cestu časem od okamžiku velkého třesku přes období dinosaurů, prvních velkých civilizací, středověku až k turbulentnímu dvacátému století, vesmírným objevům a současnosti. Na osmdesáti stranách zachycuje nejen stěžejní historické okamžiky, války a katastrofy, ale představuje také umělce, důležité myslitele i vládce.

Publikace není jen sumou historických faktů, ale ukazuje především život a kulturu v jednotlivých obdobích. Nevyhýbá se ani drakům, bájným hrdinům a televizním postavám, ani převratným objevům a vynálezům. Každá ze scén zasazuje historické okamžiky do globální perspektivy, prostoru a času.

Pro starší děti a dospělé čtenáře může být kniha kromě zábavy také podnětem k dalšímu studiu nebo otestování vlastních znalostí. Mladší děti ocení především ucelený přehled, který jim lépe umožní pochopit příběh světových dějin.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Peter Goes

Peter Goes

Peter Goes je belgický spisovatel a ilustrátor knih pro děti. Vystudoval filmovou animaci v Gentu. Nejprve působil jako scénograf v divadle, ale pak zvítězila jeho láska ke kreslení a vytáhl znovu tužky a papír. Od té doby neuplynul den, kdy by něco nenakreslil. V současné době působí jako ilustrátor na volné noze, vydává autorské knihy a pracuje pro různé agentury.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM