EN

Přiveď mě zpátky

B.A. Paris


Ona se ztratila, on šel dál, ale zůstala spousta tajemství. Až doteď.
Byli mladí a zamilovaní. Na dovolené ve Francii zastavili u benzinové pumpy a Finn si odskočil. Když se vrátil, byla Layla pryč a už ji nikdy neviděl. Aspoň tak vypovídal na policii. O mnoho let později se Finn zasnoubil s Laylinou sestrou Ellen. Jenže najednou zavolala policie, že někdo Laylu spatřil. Začaly se objevovat dávno ztracené věci z její minulosti, tajné zprávy, různé stopy a varování. Co neznámý chce a kolik toho ví?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Bring me back
Původní jazyk angličtina
Počet stran 288
EAN 9788026714590
Datum vydání 11.04.2019
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,42
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Finn a Layla byli mladí a zamilovaní. Na dovolené ve Francii zastavili u benzinové pumpy a Finn si odskočil na toaletu. Když se vrátil, byla Layla pryč a už ji nikdy neviděl. Takto vypovídal Finn na policii. Jenže to nebyl celý příběh.

O mnoho let později se Finn zasnoubil s Laylinou sestrou Ellen. Sblížil je zármutek a rozhodli se zůstat spolu. Finn měl ale stále pochybnosti a pocit, že nemůže Ellen zcela důvěřovat.

Jako rána z čistého nebe pak zapůsobil telefonát, že Laylu někdo spatřil. Kolem Finna se začnou objevovat dávno ztracené věci z Layliny minulosti, přicházejí anonymní e-maily. Finn nalézá tajné zprávy, různé stopy a varování. Co neznámý chce a kolik toho ví?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Tereza Dikošová
Kniha je rozdělena na tři části. První část je víceméně nezáživná, druhá část už je zajímavější, člověk začíná tušit, o co tu jde, a třetí částí vše graduje – ta je napínavá, plná zvratů. Závěr a rozuzlení jsou, jako v ostatních knihách autorky, velmi působivé. Nicméně zápletku jsem odhalila už asi v polovině knihy, takže pro mne až takovým překvapením nebyla. Hlavní hrdina Finn mi nebyl příliš sympatický. Celkově je psychologie hlavních postav mnohem méně propracovaná než u předchozích dvou knížek autorky. Ale rozhodně je to pěkná kniha.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
B.A. Paris

B.A. Paris

B. A. Paris pochází z francouzsko-irské rodiny. Vyrůstala v Anglii, později se ale s rodinou přestěhovala do Francie, kde několik let pracovala v mezinárodní bance, poté se rekvalifikovala na učitelku a s manželem založila jazykovou školu. Nyní opět žijí v Anglii a mají spolu pět dcer. Její literární kariéru odstartoval psychologický thriller Za zavřenými dveřmi, který se stal světovým i českým bestsellerem. Následovaly další úspěšné tituly V pasti lží, Přiveď mě zpátky, Dilema a Terapie.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM