EN

Diabolik – Krvavé Impérium

S. J. Kincaidová


Strhující pokračování oceňovaného bestselleru Diabolik
Nový Imperátor Tyrus usedl na trůn a s Nemesis po boku chystá velké změny. Galaktická šlechta se však nehodlá vzdát starých pořádků a rozehrává hru plnou intrik a lží. Tyruse čeká těžký boj, v němž ho Nemesis chce za každou cenu chránit. Jenže nová císařovna už není tím nemilosrdným strojem na zabíjení. Teď je Nemesis člověkem s city a emocemi. Co když ale činy, které dokazují její lidskost, povedou ke skutkům, které lidské nejsou?

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Empress
Původní jazyk angličtina
Řada Diabolik
Překladatel Lucie Schürerová
Počet stran 352
EAN 9788025338780
Datum vydání 11.10.2018
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,577
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Nový Imperátor Tyrus usedl na trůn a s Nemesis po boku chystá velké změny. Chce z Impéria vybudovat místo, ve kterém se bude bytostem jako Nemesis projevovat úcta a uznání. Vědecké poznání a informace budou pro všechny, ne jen pro elitu. Nikdo nebude muset intrikovat a bát se o život.

Galaktická šlechta se však nehodlá vzdát starých pořádků. Rozehrává nemilosrdnou hru plnou intrik a lží. Tyruse čeká těžký boj, při kterém se ho Nemesis chystá chránit.

Jenže ona už není strojem na zabíjení. Probudily se v ní city a emoce, a je třeba, aby to dokázala celému světu. Pokud se jí to nepodaří, ztratí mnohem víc, než jen trůn. Ale co když činy, které mají potvrdit její lidskost, povedou ke skutkům, které lidské nejsou? Má vítězství, které je vykoupeno smrtí, vůbec nějakou cenu?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Diabolik"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
S. J. Kincaidová

S. J. Kincaidová

S. J. Kincaidová se narodila v Alabamě, vyrůstala v Kalifornii a do školy chodila v New Hampshire, ale teprve když žila nějaký čas v sousedství strašidelného hřbitova ve Skotsku, uvědomila si, že chce být spisovatelkou.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM