EN

Glycerinová mýdla

Voňavá kniha pro tvořivé duše

Alexandra Martina Běhalová, Tereza Štegrová


Více než 20 receptů na čistě přírodní, pečující a zaručeně "hand made" mýdla!
Pokud milujete příjemné vůně, pestré barvy, éterické oleje, léčivé bylinky a přírodní kosmetické produkty, je tato voňavá kniha určena přímo pro vás. Pusťte se s námi do snadné a zábavné tvorby mýdel z glycerinové mýdlové hmoty. Stačí hmotu jen rozpustit, přikápnout oleje, vmíchat barviva, přihodit bylinky nebo další ingredience, vlít ji do formiček, nechat ztuhnout… a pak už jen vyklopit vlastnoručně vyrobené originální a voňavé mýdlo, se kterým si to můžete namířit rovnou do koupelny!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 9788026422303
Datum vydání 19.11.2018
Věk od 12
Formát 194x241 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,305
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Obdarováváte rádi své blízké vlastnoručně vyrobenými dárečky přímo od srdce? Pokud navíc milujete příjemné vůně, pestré barvy, éterické oleje, léčivé bylinky a přírodní kosmetické produkty, je tato voňavá kniha určena přímo pro vás. Pusťte se s námi do snadné, bezpečné, a hlavně zábavné tvorby čistě přírodních pečujících mýdel z glycerinové mýdlové hmoty s příměsí bambuckého másla, rostlinných olejů nebo afrického černého mýdla.

Stačí hmotu jen rozpustit ve vodní lázni, přikápnout rostlinné nebo esenciální oleje, přisypat přírodní barviva (jíly a slídy), přihodit čerstvé či sušené bylinky nebo dodat další ingredience (koření, soli, rostlinný mléka a másla apod.), vlít hmotu do kuchyňských forem, nechat ztuhnout… a pak už jen vyklopíte vlastnoručně vyrobené originální a voňavé mýdlo, se kterým si to můžete namířit rovnou do koupelny!

Pro ty, kteří by chtěli nejpovedenějším mýdlem potěšit své milované, je v závěru knihy připravena inspirace na dárková balení a jako bonus je zařazeno také 8 archů úžasných mýdlových etiket.

V této voňavé knize naleznete:

* více než 20 osvědčených receptů na velmi jednoduchá čistě přírodní mýdla

* 4 papírové archy s 80 rozkošnými mýdlovými etiketami

* přehledná tabulka mezinárodního názvosloví základních kosmetických ingrediencí INCI (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients)

* přehledná tabulka nejpoužívanějších rostlinných i esenciálních olejů a jejich vhodných kombinací

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM