EN

Svět podle Kuby

Tereza Melišová


Na motivy blogu Dítě jménem Kuba
Tereza je blogerka, charitativně činná žena, PR manažerka, autorka téhle knihy, ale především svobodná maminka malého Kuby. Kuba je malá neřízená střela, milovník sopek a vody, „fňukna, vžtekna, blekna, ložčáplík, škodič a pjudič“, ale především super parťák svojí maminky. Začtěte se do jejich příběhů plných cestování, všetečných otázek, ale hlavně legrace, která doslova nezná hranic. Volné pokračování knihy Dítě jménem Kuba vám vykouzlí na rtech úsměv a ukáže vám, že s dítětem život rozhodně nekončí.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788026421474
Datum vydání 15.10.2018
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,514
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Tereza je blogerka, charitativně činná žena, PR manažerka, autorka téhle knihy, ale především svobodná maminka malého Kuby.

Kuba je malá neřízená střela, milovník sopek a vody, „fňukna, vžtekna, blekna, ložčáplík, škodič a pjudič“, ale především super parťák svojí maminky.

Začtěte se do jejich příběhů plných cestování, zlobení, všetečných otázek, ale hlavně legrace, která doslova nezná hranic. Volné pokračování knihy Dítě jménem Kuba vám vykouzlí na rtech úsměv stejně jako díl první. A taky vám ukáže, že s dítětem život rozhodně nekončí.

Na motivy známého blogu Dítě jménem Kuba.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM