EN

Ostrov na konci všeho

Kiran Millwood Hargrave


Dojemný příběh o statečnosti a ztrátě od autorky Dívky z inkoustu a hvězd
Ami žije se svojí nemocnou matkou na ostrově, který je omýván mořem stejně modrým jako blankytná obloha. Miluje to tu a nikdy by ji nenapadlo, že bude muset tento ráj opustit. Příchod krutého generála Zamory ale vše změní. Z jeho rozhodnutí je na ostrově zřízena kolonie pro nemocné leprou a všichni zdraví lidé musí odjet pryč. Ami je převezena do sirotčince na jiný ostrov, ale nemyslí na nic jiného, než jak se dostat zpět…
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Island at the End of Everything
Původní jazyk angličtina
Překladatel Kryštof Herold
Počet stran 232
EAN 9788025339367
Datum vydání 22.11.2018
Věk od 13
Formát 135x198 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,267
Typ Kniha
Vazba brožovaná šitá s chlopněmi

Ami žije se svojí nemocnou matkou na ostrově, který je omýván mořem stejně modrým jako blankytná obloha. Miluje to tu a nikdy by ji nenapadlo, že bude muset tento ráj opustit. Příchod krutého generála Zamory ale vše změní. Z jeho rozhodnutí je na ostrově zřízena kolonie pro nemocné leprou a všichni zdraví lidé musí odjet pryč.

Ami je převezena do sirotčince na jiný ostrov, nemyslí ale na nic jiného, než jak se dostat zpět. Dokáže s pomocí dívky s medovýma očima a motýlím jménem najít cestu domů, k ostrovu na konci všeho?

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kiran Millwood Hargrave

Kiran Millwood Hargrave

Kiran Millwood Hargrave je oceňovaná britská básnířka, dramatička a bestsellerová autorka. Její beletristický debut Dívka z inkoustu a hvězd vyhrál v Anglii prestižní cenu Waterstones Children's Book Prize 2017 a také British Book Award's Children's Book of the Year. Kiran žije s manželem Tomem a jejich kočkou Lunou u řeky v Oxfordu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM