EN

Česká republika – Vlastivěda pro zvídavé děti

Radek Machatý


Pro zvídavé děti, které se chtějí dozvědět víc!
Učivo probírané ve škole je dobré procvičovat a upevňovat, nejlépe zábavnou formou. Na principu „škola hrou“ je postaven i tento pracovní sešit. Pokročilejší znalosti o České republice žáci získají prostřednictvím praktických cvičení. Pomocí stříhání, lepení, doplňování, práce s mapou či logického uvažování si rozšíří povědomí o jednotlivých krajích nebo zvířatech a rostlinách našich lesů, luk či řek.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 104
EAN 9788025340486
Datum vydání 14.02.2019
Věk od 8
Formát 205x292 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,319
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Učivo probírané ve škole je dobré procvičovat a upevňovat. Nejlépe zábavnou a hravou formou, která bude děti bavit. Na principu „škola hrou“ je postaven i tento pracovní sešit. Pokročilejší znalosti o České republice žáci získají prostřednictvím praktických cvičení. Pomocí stříhání, lepení, doplňování, práce s mapou či logického uvažování si rozšíří povědomí o jednotlivých krajích nebo zvířatech a rostlinách našich lesů, luk či řek.

Sešit je vhodným doplňkem učebnic. Využijí ho jak rodiče, tak pedagogové, kteří chtějí zabavit zvídavé děti, které již běžnou látku zvládly a chtějí se dozvědět víc.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Zábavné aktivity pro 3. až 5. třídu ZŠ"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM