EN

Příběh jednoho kmene

Ctibor Ostrý


Příběh Bajúka ile Agaj, léčitele z Jihu
Před mýma očima tančily postavy démonů, které jdou jen těžko popsat slovy, a já tančil s nimi. Vířily ve šmouhách kolem velkého pohřebního ohně v rytmu hudby; tváře zkřivené v hlubokém prožitku a svými chodidly zvedaly oblaka prachu. Hlasy ani melodie nešlo dostat z hlavy, nedalo se jim uniknout a nemohl jsem se bránit. Samy se draly do těla. Svou prudkostí mi sevřely srdce a donutily jej tlouct podle jejich rytmu. Odevzdal jsem se a ztratil nad sebou vládu. Zpíval jsem s uruki a křičel do noční tmy...
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr fantasy
Ilustrátor Cyril Gaja
Jazyk čeština
Počet stran 200
EAN 9788026613091
Datum vydání 24.09.2018
Věk od 15
Formát 210x274 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 1,157
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Před mýma očima tančily postavy démonů, které jdou jen těžko popsat slovy, a já tančil s nimi. Vířili ve šmouhách kolem velkého pohřebního ohně v rytmu hudby; tváře zkřivené v hlubokém prožitku a svými chodidly zvedali oblaka prachu. Hlasy ani melodie nešlo dostat z hlavy, nedalo se jim uniknout a nemohl jsem se bránit. Samy se draly do těla. Svou prudkostí mi sevřely srdce a donutily jej tlouct podle jejich rytmu. Odevzdal jsem se a ztratil nad sebou vládu. Zpíval jsem s uruki a křičel do noční tmy slova, kterým jsem nerozuměl. Cítil jsem každý úder svého srdce, jako bychom všichni měli jen jedno, a viděl nepopsatelné vize plné obrysů postav v plamenech a tváří v dýmu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Daniel Krbeček
Fantasy pribeh o haradskem leciteli, ktery v zajeti putuje se skretim kmenem Stredozemi J.R.R.Tolkiena. Text doprovazi originalni kresby a uchvatne fotografie ziveho skretiho kmene. Fotografie pochazi z projektu www.jedenkmen.cz. Doporucuji na dlouhe zimni vecery ke cteni i prohlizeni.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM