EN

Ptáci a jiné povídky

Daphne du Maurier


Nesmrtelní Ptáci a další hororové povídky z pera slavné autorky, které osloví i dnešního čtenáře
Klasická hororová povídka Ptáci, proslavená nesmrtelným Hitchcockovým filmem, a pět dalších hrůzostrašných příběhů v této sbírce stále vzbuzují ve čtenáři pocity strachu a mrazení v zádech. Povídky o marném boji člověka s osudem i přírodou, po jejichž přečtení si dobře rozmyslíte, kam pojedete na dovolenou a s kým se tam budete bavit, zda podstoupíte operaci očí či pokácíte starý strom ve vaší zahradě, a varování z rádia začnete brát vážně.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Classics of Macabre
Původní jazyk angličtina
Počet stran 280
EAN 9788026713753
Datum vydání 07.02.2019
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,413
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

„A co když jim jednou nebudou červi stačit?“

Klasická hororová povídka Ptáci, proslavená nesmrtelným Hitchcockovým filmem, a další hrůzostrašné příběhy v této sbírce stále vzbuzují ve čtenáři pocity strachu a mrazení v zádech. Povídky o marném boji člověka s osudem i přírodou, po jejichž přečtení si dobře rozmyslíte, kam pojedete na dovolenou a s kým se tam budete bavit, zda podstoupíte operaci očí či pokácíte starý strom ve vaší zahradě, a varování z rádia začnete brát vážně.

Napětí, strach, tíživá atmosféra, překvapivá rozuzlení a prostor pro fantazii v šesti hororových příbězích, které patří k vrcholům tohoto žánru.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit

Recenze

blesk.cz - Povídky královny hororu nezklamou

„…de Murier většinou nesází na klasická klišé tohoto žánru ve smyslu neklidných duchů zjevujících se o půlnoci a prokletých amuletů vytažených z dávno zapomenutých hrobek. Tíživou atmosféru staví spíš na psychologii, strachu z neznáma s občasným příklonem k věděckofantastickým či gotickým prvkům…“
NAPIŠTE NÁM