EN

Čarodol – Karpatský kníže

Natalja Ščerba


Druhý díl strhující fantasy trilogie od autorky Časodějů!
Táňa si myslela, že se s rodnými Karpaty rozloučila už navždy. Před nepřáteli utekla do Anglie, získala zde magické jméno Kavé Lizard, další schopnosti a nová přátelství. Náhle je však vyzvána k návratu. Má se stát novou strážkyní koruny karpatských knížat. Jak Táňu doma přivítají? Překoná všechny nástrahy? Získá spojence, nebo zůstane sama? A kdo získá od mocného mága, velikého Molfara, zlatý klíč a stane se jediným karpatským knížetem?

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Ilustrátor Olga Zakis
Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Čarodol 2 - Čarodolskij knjaz
Původní jazyk ruština
Řada Čarodol
Překladatel Martina Pálušová
Počet stran 336
EAN 9788025341698
Datum vydání 16.05.2019
Věk od 15
Formát 135x203 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,484
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Táňa si myslela, že se s rodnými Karpaty rozloučila už navždy. Před nepřáteli utekla do Anglie, získala zde magické jméno Kavé Lizard, další schopnosti a nová přátelství. Náhle je však vyzvána k návratu. Má se stát novou strážkyní koruny karpatských knížat. K tomu je ale třeba najít ztracenou cestu do kouzelného Čarodolu, která se otevře, pokud se spojí tři karpatské symboly moci: koruna, žezlo a zlaté jablko.

Jak Táňu doma přivítají? Překoná všechny nástrahy a nebezpečí? Získá spojence, nebo zůstane sama? A kdo získá od mocného mága, velikého Molfara, zlatý klíč a stane se jediným karpatským knížetem?

Druhý díl strhující fantasy trilogie od autorky Časodějů!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Čarodol"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Natalja Ščerba

Natalja Ščerba

Natalja Ščerba je ukrajinská rusky píšící spisovatelka, autorka celé řady úspěšných knih pro mládež. K nejčtenějším patří její fantasy série Časodějové – série o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem. Příběh Časodějů a jejich hlavních hrdinů Vasilisy a Feše si získal srdce statisíců fanoušků a celá série obdržela řadu literárních ocenění. Celkový náklad edice přesáhl milion vydaných exemplářů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM