EN

DESETIMINUTOVKY. Shoda přísudku s podmětem

František Brož


Desetiminutový hardcore trénink
Vytrhněte si libovolný list z knihy a můžete začít, další svazek desetiminutového hardcore tréninku je tu pro vás! A tentokráte je zaměřený na procvičení shody přísudku s podmětem, abyste se naučili/naučily správně volit mezi i, nebo y ve shodě přísudku s podmětem. V textech najdete spoustu informací o vyhynulých zvířatech, květinách, ostrovech, jídle, sportech, zaniklých povoláních a dalších tématech. Ale pozor! Není to zrovna easy. Bez desetiminutového soustředění to nepůjde.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 9788026613220
Datum vydání 01.10.2018
Věk od 10
Formát 170x243 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,307
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Tak se do toho pusťte… Další svazek Desetiminutovek je tu právě proto, aby vám s tímto pomohl. Najdete v něm spoustu textů o vyhynulých zvířatech, květinách, ostrovech, jídle, sportech, zaniklých povoláních a dalších zajímavých tématech napsaných tak, abyste si při jejich čtení mohli procvičovat psaní i, nebo y ve shodě přísudku s podmětem.

Vytrhněte si libovolný list a můžete začít!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Desetiminutovky"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
František Brož

František Brož

Celý život se z různých úhlů pohledu zabývá vzděláváním, ať už jako středoškolský a vysokoškolský pedagog, nebo jako autor i recenzent různých publikací, výukových materiálů i článků. V minulosti se intenzivně věnoval problematice ověřování výsledků vzdělávání, i dnes spolupracuje na několika projektech s touto tematikou, přednáší učitelům. Zajímají ho otázky čtenářských dovedností, rád hledá možnosti, jak učinit češtinu a čtení přívětivější a atraktivnější pro žáky, studenty i učitele. I proto začal na vlastních webových stránkách dávat dohromady „na koleně“ elektronický časopis PROČeštinu, ze stejného důvodu společně s manželkou píší knihy, jejichž cílem je vzdělat i pobavit.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM