EN

Tajnosti super sester

Susie Dayová


Tyhle super sestry vyvrací všechny mýty o tom, že nevlastní ségry si nutně musí lézt na nervy…
Z nejlepších kamarádek Jem a Georgie se staly sestry. Povedlo se jim dát totiž dohromady své rozvedené rodiče, takže Georgiina matka a Jemin otec teď začali bydlet společně a ony jsou teď příbuzné. Nástup do nové školy pro ně začne velikým pátráním. Někdo ukradl schránku důvěry, do které žáci vhazovali lístečky se svými tajemstvími a teď hrozí, že budou vyzrazena. Přijdou holky na to, kdo je tím záhadným zlodějem?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Secrets of the Superglue Sisters
Původní jazyk angličtina
Počet stran 272
EAN 9788025337561
Datum vydání 26.07.2018
Věk od 10
Formát 129x198 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,295
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Život nejlepších kamarádek Jem a Georgie je plný novinek: přestěhovaly se do nového domu, začaly chodit do nové školy, a co je nejdůležitější, staly se z nich sestry. Povedlo se jim dát totiž dohromady své rozvedené rodiče, takže Georgiina matka a Jemin otec teď začali bydlet společně a z holek se staly příbuzné.

Ve škole na ně čekají noví kamarádi a také jedna veliká záhada. Někdo totiž ukradl schránku důvěry, do které žáci vhazovali lístečky se svými tajemstvími a mohli se svěřit s věcmi, o kterých nedokázali mluvit nahlas. Teď hrozí, že ty největší tajnosti budou vyzrazeny. Přijdou holky na to, kdo je tím záhadným zlodějem?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM