EN

Výlety s tajenkou

Lucie Nachtigallová


Konec unuděných dětí na výletech!
Ta nejlepší zábava pro celou rodinu! Nenechte se mýlit, nejedná se jen o tipy na 15 celoročních výletů, v knize vás čekají i dětské mapy, vyplňování doplňovaček, luštění tajenek, zadání úkolů v průběhu trasy, a hledání skrytých obrázků v textu. Krátké, atraktivní trasy jsou vhodné pro rodiny s malými výletníky již od 3 let. Vše je napsáno rodičem s porozuměním pro ostatní rodiče, testováno a připomínkováno stovkami dětí pro další kamarády.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788026418740
Datum vydání 19.03.2018
Věk od 6
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,335
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Konec unuděných dětí na výletech! Ta nejlepší zábava pro celou rodinu! Nenechte se mýlit, nejedná se jen o tipy na 15 celoročních výletů s informacemi, které naleznete v běžných průvodcích. V naší knize vás čekají speciální dětské mapy, vyplňování doplňovaček, luštění tajenek, zadání úkolů, které můžete plnit v průběhu trasy, a hledání skrytých obrázků v textu. Krátké, atraktivní trasy jsou vhodné pro rodiny s malými výletníky již od 3 let. Vše je napsáno rodičem s porozuměním pro ostatní rodiče, testováno a připomínkováno stovkami dětí pro další kamarády.

Video

Další tituly z řady "Výlety s tajenkou"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Lucie Nachtigallová

Lucie Nachtigallová

Lucie Nachtigallová, absolventka Fakulty sociálních věd UK, přispívala do tištěných médií jako novinářka už od šestnácti let. Postupně zastávala post produkční, dramaturgyně a šéfredaktorky pro řadu českých deníků, časopisů a televizí. Mnoho let žila a pracovala ve Velké Británii, Španělsku a Itálii. Mimo jiné natáčela pro americkou televizní společnost CNBC dokumentární sérii The Players o nejbohatších podnikatelích světa. Je majitelkou firmy Velká dobrodružství, která pořádá pohádkové lesy a výlety s tajenkou pro děti. Z manželství s Františkem Nachtigallem, který taktéž působí v médiích, má tři děti (dvojčata Viktorii a Františka a dcerku Alžbětu). Pokud zrovna neleze s dětmi po horách, cvičí pilates a jezdí na koni. Peripetie z jejího života sledují denně desítky tisíc lidí na FB stránce Deník fejsbukové matky. Její statusy vyšly úspěšně i v knižní podobě jako Deník fejsbukové matky, Deník fejsbukové matky pokračuje – Pizduny všem a Deník fejsbukové matky (ne)končí. Volně na ně navázal Deník psa Aragorna. Mimořádné oblibě se těší i její cestovateské průvodce po České republice Výlety s tajenkou a Výlety s tajenkou 2 – Po stopách literárních hrdinů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM