EN

Temný kvítek

Crystal Smithová


Krvavá magie si vybírá svoji daň! 2. díl fantasy trilogie.
Život princezny Aurélie je v troskách, stejně jako království, které chtěla zachránit. Její snoubenec zahynul na lodi a bratr, který se měl stát v jejich zemi králem, musí čelit odporu ze strany Tribunálu. Když během korunovační noci dojde k převratu, Aurélie je nucena uprchnout. Aby zachránila sebe a svou rodinu, pustí se do sebevražedného boje. Najde v nejtemnějších chvílích jiskřičku naděje? Pomůže jí láska, kterou považovala za ztracenou?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr fantasy
Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Bloodleaf Book 2
Původní jazyk angličtina
Počet stran 344
EAN 9788025348666
Datum vydání 01.10.2020
Věk od 15
Formát 135x203 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,471
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Život princezny Aurélie se obrátil vzhůru nohama. Z království, které chtěla zachránit, zbyly jen ruiny. Její snoubenec zahynul při ztroskotání lodi a bratr, který se měl stát v jejich rodné zemi králem, musí čelit odporu ze strany Tribunálu. Když během korunovační noci dojde k převratu, Aurélie je nucena uprchnout. Nepřátelé jsou všude kolem, a aby zachránila sebe a svou rodinu pustí se do sebevražedného boje. Najde v nejtemnějších chvílích jiskřičku naděje? Pomůže jí láska, kterou považovala za ztracenou?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Krvavá magie"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Crystal Smithová

Crystal Smithová

Crystal Smithová je spisovatelka, fotografka a umělkyně, která vyrostla v rodině náruživých čtenářů. Se svým manželem a syny žije v Utahu. Když zrovna nic nepíše ani netvoří, najdete ji, jak si s rozsvícenými světly čte nějaký strašidelný příběh.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM