EN

Krvavý lístek

Crystal Smithová


Nejočekávanější young adult fantasy roku 2019! První díl trilogie o krvavé magii.
Princezna Aurélie je mocnou čarodějkou. Jak by ale mohla být šťastná v království, které magii brutálně potlačuje? Své schopnosti však nemůže skrývat navždy, proto uprchne do jiného království. Nachází si zde přátele, zdokonaluje se v kouzlení a začíná něco cítit k muži, s nímž by nikdy vládnout nemohla. Když ji dostihne kruté nebezpečí, musí se rozhodnout – zůstane v utajení, nebo přizná královskou krev a pokusí se zachránit své milované?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Bloodleaf
Původní jazyk angličtina
Překladatel Pavla Kubešová
Počet stran 368
EAN 9788025345382
Datum vydání 16.01.2020
Věk od 15
Formát 135x203 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,487
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Princezna Aurélie vidí duše zemřelých a praktikuje krvavou magii. I když nosí na hlavě korunu, za obojí by mohla skončit na hranici jako čarodějnice. Proto v přestrojení za služku uteče do sousedního království.

Pocit štěstí z nově navázaných přátelství, lásky k tajemnému cizinci a ze svobodně provozované magie však netrvá dlouho. Minulost je jí v patách, stejně jako duše pradávné královny, která jí odhalí pravdu o plánovaném spiknutí, jemuž jen ona může zabránit. Pomůže království, kde by ji bez okolků odsoudili k smrti, nebo dá přednost svobodě, kterou teprve nedávno získala?

Romantická zápletka, nebezpečná magie a příběh plný zvratů. Skvostný retelling pohádky bratří Grimmů Princezna Husopaska.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Krvavá magie"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Crystal Smithová

Crystal Smithová

Crystal Smithová je spisovatelka, fotografka a umělkyně, která vyrostla v rodině náruživých čtenářů. Se svým manželem a syny žije v Utahu. Když zrovna nic nepíše ani netvoří, najdete ji, jak si s rozsvícenými světly čte nějaký strašidelný příběh.
Zobrazit profil autora

Recenze

Vendeadreams.blogspot.com - Crystal Smithová - Krvavý lístek

„Krvavý lístek bych doporučila všem, kteří hledají nenáročnou YA fantasy se zajímavým námětem, kapkou té romantiky a krásně zpracovanou mapou.“
NAPIŠTE NÁM