EN

Proti proudu řeky

Miloslava Šachová


Historický román z doby vlády Karla IV.
Purkrabí tajemného Karlova hrádku marně vyhlíží císaře Karla IV. Čas neúprosně běží a hrad zasáhne série podivných úmrtí. Obětí stále přibývá a tragédie se nevyhne ani rodině purkrabího. Má vše na svědomí záhadný muž v černém, kterého se obyvatelé hradu i podhradí bojí a o němž nikdo netuší, odkud se vzal? A proč chce vidět všechny mrtvé a umírající výměnou za uzdravení nemocných? Je snad on samotná smrt? Historický román, v němž se prolíná skutečnost s fikcí.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 256
EAN 9788026713081
Datum vydání 15.10.2018
Věk od 16
Formát 145x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,51
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Purkrabí tajemného Karlova hrádku marně vyhlíží císaře Karla IV. Čas neúprosně běží a hrad zasáhne série podivných úmrtí. Obětí stále přibývá a tragédie se nevyhne ani rodině purkrabího. Má vše na svědomí záhadný muž v černém, kterého se obyvatelé hradu i podhradí bojí a o němž nikdo netuší, odkud se vzal? A proč chce vidět všechny mrtvé a umírající výměnou za uzdravení nemocných? Je snad on samotná smrt? Historický román, kde se prolíná skutečnost s fikcí.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Miloslava Šachová

Miloslava Šachová

Miloslava Šachová se narodila v Praze a v Praze také celý život žije a pracuje. Po absolvování gymnázia vystudovala klinickou farmacii na UK v Bratislavě a živí se jako lékárnice. Vedle svého povolání se dlouhodobě věnuje psaní komiksových scénářů pro dospělé i děti, které publikovala v časopisech a vydala knižně pod několika pseudonymy. Většina námětů je spojena s historií a historický je i její první román Proti proudu řeky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM