EN

Musím to vědět (audiokniha)

Karen Cleveland


Co uděláte, když zjistíte, že všechno, čemu jste dosud věřili, byla lež?
Vivian pracuje jako analytička CIA. Dlouhá léta se snaží s týmem kolegů odhalit členy ruské spící buňky na území Spojených států. Poté co se jí podaří proniknout do počítače jednoho ruského špiona, narazí na složku tajných agentů. Na první pohled pět obyčejných lidí. Jenže stačí pár kliknutí a vše, na čem Vivian záleží, je náhle v ohrožení – práce, manžel i její čtyři děti. Vivian slíbila, že bude chránit vlast před nepřáteli. Ale komu teď může věřit?

Detailní informace

Žánr thriller
Délka 7 hodin 47 minut
Jazyk čeština
Původní název Need to Know
Původní jazyk angličtina
Počet stran 0
EAN 8594050424807
Datum vydání 21.06.2018
Věk od 15
Formát 140x125 mm
Nakladatelství MOTTO
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,055
Typ CD audio

Vivian Millerová pracuje jako analytička CIA. Již několik let se snaží s týmem svých kolegů odhalit členy ruské spící buňky na území Spojených států. Poté co se jí podaří proniknout do počítače jednoho ruského špiona, narazí na složku tajných agentů. Pět na první pohled úplně obyčejných lidí. Jen o pár kliknutí myší později se ale všechno, na čem Vivian kdy záleželo, ocitá v ohrožení – její práce, manžel, dokonce i její čtyři děti...

Vivian slíbila, že bude chránit svoji vlast před všemi nepřáteli. Jenomže teď stojí před neřešitelnou volbou. Je rozpolcená mezi loajalitou a zradou, mezi láskou a podezřením. Komu lze věřit a může se vůbec rozhodnout správně?

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Karen Cleveland

Karen Cleveland

Karen Cleveland je bývalou analytičkou CIA – stejně jako protagonistka její prvotiny, špionážního thrilleru Musím to vědět, pro zpravodajskou službu pracovala osm let. Studovala na Fulbrightově stipendiu na Trinity College v Dublinu a promovala na Harvardově univerzitě. Žije v severní Virginii se svým manželem a dvěma dospívajícími syny.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM