EN

Veterinární akademie – Škola začíná

Rebecca Johnson


Tyhle holky mají jasno. Zbožňují zvířata, a proto jsou rozhodnuté stát se zvěrolékařkami! 1. díl nové série pro milovnice zvířat.
Tyhle holky mají jasno. Milují zvířata a chtějí být zvěrolékařkami! Proto nastoupily do prvního ročníku veterinární školy. Učí se stříhat ovce, léčit nemocná zvířata a ve volném čase jezdí na koních. Když jednu z oveček, o které pečují, napadne neznámá šelma, musí dát kamarádky hlavy dohromady. Budou jejich znalosti o zvířatech a jejich chování stačit na to, aby včas odhalily viníka a zabránily dalšímu neštěstí?

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Vet Cadets - Welcome to Willowvale
Původní jazyk angličtina
Počet stran 128
EAN 9788025336830
Datum vydání 17.05.2018
Věk od 11
Formát 129x193 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,25
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

I když je Abbey, Hanně a Talice teprve dvanáct let, už moc dobře vědí, čím chtějí být. Milují zvířata a jsou rozhodnuté stát se zvěrolékařkami! Proto nastoupily do prvního ročníku internátní veterinární školy. Učí se stříhat ovce, léčit nemocná zvířata a ve volném čase jezdí na koních.

Poklidné dny na školní farmě však naruší útok na jednu z oveček, o které holky pečují. Která šelma ji napadla a proč? Kamarádky musí dát hlavy dohromady a využít všechny své znalosti o zvířatech a jejich chování, aby včas odhalily viníka a zabránily dalšímu neštěstí…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Veterinární akademie"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM