EN

České klenoty UNESCO

Jozef Petro


Dokážete vyjmenovat všechny české památky, které jsou zapsány na Seznam světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO?
Objevte skryté kouzlo nádherných českých památek, které jsou natolik cenné, že byly zapsány na Seznam světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO, aby se uchovaly dalším generacím. Navštivte místa, která jsou jednou provždy spojena s českou historií a kulturou. Nechte se navnadit jedinečnými přírodními krásami. Seznamte se s českými nehmotnými památkami na seznamu UNESCO. Kniha vám mimoto nabízí i tipy na výlety za neméně krásnými a zajímavými památkami, které usilují o zápis na seznam UNESCO.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 152
EAN 9788026418627
Datum vydání 16.04.2018
Věk od 15
Formát 182x248 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,662
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Dokážete vyjmenovat všechny české památky, které jsou zapsány na Seznam světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO? A vzpomněli byste si alespoň na dvě, které jsou na předběžném seznamu UNESCO?

Objevte skryté kouzlo nádherných českých památek, které jsou natolik cenné, že byly zapsány na Seznam světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO, aby se uchovaly dalším generacím. Navštivte místa, která jsou jednou provždy spojena s českou historií a kulturou. Nechte se navnadit jedinečnými přírodními krásami. Seznamte se s českými nehmotnými památkami na seznamu UNESCO. Kniha vám mimoto nabízí i tipy na výlety za neméně krásnými a zajímavými památkami, které usilují o zápis na seznam.

Průvodce, kterého držíte v rukou, Vám nabízí:

* plno zajímavostí o českých klenotech UNESCO

* historické souvislosti

* turistické informace

* nádherné barevné fotografie

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM