EN

Ve jménu Jeho Veličenstva

Mark Gatiss


Bláznivý mix humoru, napětí, světa aristokratů i londýnského podsvětí. Bizarní špionážní román od tvůrce seriálového Sherlocka.
Vezměte to nejlepší z Jamese Bonda, Sherlocka Holmese, Austina Powerse, přidejte spoustu humoru, napětí a prostředí londýnského podsvětí a máte novou knižní sérii se špionem Luciferem Boxem! Je okouzlující, zábavný, duchaplný, ale málokdo o něm ví, že je také nejdůležitějším tajným agentem Jeho Veličenstva. Takže když záhadně zemřou nejprominentnější vědci Británie, existuje jen jeden člověk, na něhož se může země obrátit s prosbou o pomoc.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Vesuvius Club: A Bit of Fluff
Původní jazyk angličtina
Překladatel Kateřina Tomcová
Počet stran 272
EAN 9788075970244
Datum vydání 12.04.2018
Věk od 14
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,439
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vezměte to nejlepší z Jamese Bonda, Sherlocka Holmese, Austina Powerse, přidejte spoustu humoru, napětí a podsvětí Londýna… a máte novou knižní sérii se špiónem Luciferem Boxem! Je okouzlující, zábavný, duchaplný, ale málokdo o něm ví, že je také nejdůležitějším agentem Jeho Veličenstva. Takže když začnou záhadně umírat nejprominentnější vědci Británie, existuje jen jeden člověk, na něhož se může země obrátit s prosbou o pomoc.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Mark Gatiss

Mark Gatiss

Mark Gatiss je britským hercem, spisovatelem, komikem a scénáristou. Narodil se 17. října 1966 v anglickém Sedgefieldu, County Durham. Je známý jako člen komediální skupiny The legue of gentlemen. S dalšími dvěma autory spolupracoval na scénáři k seriálu Dr. Who, ve kterém si i zahráli. Čeští diváci jej mohou znát jako Tycha Nestorise ze seriálu Hra o trůny. Nejvíce ho ovšem proslavila role Mycrofta Holmese ze seriálu Sherlock, v němž nejen účinkoval, ale rovněž ho i produkoval a psal k němu scénář. Je otevřený homosexuál a v letech 2010 a 2011 se objevil na žebříčku nejvíce vlivných homosexuálů, vydaným magazínem The Independent on Sunday. V roce 2008 se oženil s hercem Ianem Halllardem. Aby si splnil svůj dětský sen, postavil si u nich doma na severu Londýna viktoriánskou laboratoř.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM