EN

Kniha neobyčejných kouzel

tygří série

Kamila Kopsová, Petr Kops


Vstupte do světa kouzel!
Svět je plný kouzel. Někdy těch tajuplných, jindy až jednoduše obyčejných. Všechna ale mají jedno společné. Neuvěřitelně fungují a může je zažít každý z nás. Nepotřebujeme k tomu ani do kouzelné země, ani pomoc mocných čarodějů. Stačí vnímat svět kolem nás, objevovat jej a chtít něco změnit… V knize si přečtete příběh Lucy, která jednoho dne objeví na půdě starou Knihu kouzel. Spolu s Lucy podle ní zkusíte přičarovat kamarády, vykouzlit mamince úsměv či zbavit se strachu.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 64
EAN 9788026611844
Datum vydání 23.10.2017
Věk od 7
Formát 200x200 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,354
Typ Kniha
Vazba kombinovaný potah s plátěným hřbetem

Svět je plný kouzel. Někdy těch tajuplných, jindy až jednoduše obyčejných. Všechna ale mají jedno společné. Neuvěřitelně fungují a může je zažít každý z nás. Nepotřebujeme k tomu ani do kouzelné země, ani pomoc mocných čarodějů. Stačí vnímat svět kolem nás, objevovat jej a chtít něco změnit…

V knize si přečtete příběh Lucy, která se ničím neliší od tisíce dalších kluků a holek. Jednoho dne však objeví na půdě starou Knihu kouzel. Spolu s Lucy zažijete dobrodružství a objevíte kouzla ze starobylé knihy, například:

* jak přičarovat kamarády,

* jak vykouzlit mamince úsměv,

* jak si vyrobit sluneční kapky pro lepší náladu,

* jak zvládnout zkoušku,

* jak se zbavit strachu.

O autorech:

Kamila a Petr Kopsovi napsali bestsellerovou tygří trilogii, kterou tvoří knihy Tygr dělá uáá uáá, Jak se krotí tygr a Jak se domluvit s tygrem. Velmi jednoduchým a osobitým způsobem v ní seznamují dospělé s dětským světem a učí je dětem porozumět. V ČR a v zahraničí jsou známí jako autoři metody Životních map® (mimo ČR pod názvem Kops Method®).

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "TYGR / manž. Kopsový"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kamila Kopsová

Kamila Kopsová

Společně s manželem Petrem jsou známi jako autoři unikátní metody Životních map (ve světě Kops Method), které dokážou objevit, analyzovat a popsat skutečné příčiny stavů a situací, ve kterých se aktuálně nacházíme. Zvlášť přínosná je jejich metoda pro dětské klienty. Praktické poznatky v práci s dětmi jsou základem „tygří“ knižní série (Tygr dělá uáá uáá, Jak se domluvit s tygrem a Jak se krotí tygr). Knihy byly přeloženy do slovenštiny a angličtiny. V březnu 2017 autoři obdrželi Čestné uznání za přínos v práci s dětmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombu na Srí Lance.
Zobrazit profil autora

Petr Kops

Petr Kops

Společně s manželkou Kamilou jsou známi jako autoři unikátní metody Životních map (ve světě Kops Method), které dokážou objevit, analyzovat a popsat skutečné příčiny stavů a situací, ve kterých se aktuálně nacházíme. Zvlášť přínosná je jejich metoda pro dětské klienty. Praktické poznatky v práci s dětmi jsou základem „tygří“ knižní série (Tygr dělá uáá uáá, Jak se domluvit s tygrem a Jak se krotí tygr). Knihy byly přeloženy do slovenštiny a angličtiny. V březnu 2017 autoři obdrželi Čestné uznání za přínos v práci s dětmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombu na Srí Lance.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM